Siz bir harikasınız

Siz bir harikasınız

Türk futbolunda marka olan Torku Konyaspor taraftarı önceki gün yine farkını ortaya koyarak gündeme oturdu. Yeşil-beyaz sevdalısı 40 bin kişi takımlarının Beşiktaş’ı yendiği maçta destekleri ve görsel şovlarıyla kendilerine hayran bıraktılar

Geçtiğimiz sezondan buyana adından sıkça söz ettiren Torku Konyaspor taraftarı önceki gün bir kez daha Türkiye’nin gündemine oturdu. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş maçında Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda Beşiktaş ile karşılaşan Torku Konyaspor’u   yeşil-beyaz sevdalısı 40 bin kişi yaptığı görsel şölen ve tezahüratlarla takımlarını desteklediler.

REKORA TARAFTAR DA ORTAK

Torku Konyaspor’un bu sezon kırdığı rekorlarda  taraftarlar da  takımı yalnız bırakmıyor.  Yeşil-beyazlı  Konyaspor sahada rekorlar kırarken Torku Konyaspor taraftarı da tribünlerde rekorlar kırıyor. Yeşil-beyazlı takım futbolu ile adından söz ettirirken büyük Konyaspor taraftarı da tribündeki desteği ile adından söz ettiriyor.

GÖRSEL ŞÖLEN HAYRAN BIRAKTI

Torku Konyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Büyükşehir Belediyesi Stadyumunda Beşiktaş ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maç öncesinde taraftarlar müthiş bir görsel şölen sergilediler. Şehri Müdafa taraftar grubu hazırladığı kareografi ile  büyük beğeni toplarken Nalçacılılar ise yaptıkları pankartlarla büyük şölene katkı da bulundular.  Karşılaşma öncesinde bu güzellikleri yaşatan Konyaspor taraftarı maç boyunca da çok iyi organize olarak takımlarına büyük destek verdiler.            

TAHİR AKYÜREK TRİBÜNLERE GİTTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Beşiktaş maçı öncesinde Nalçacılılar taraftar grubunun bulunduğu tribüne çağırıldı. Bu daveti kırmayan Tahir Akyürek tribüne kadar giderek taraftarları selamladı. Tribünler Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek’e “ Konya tek yürek Tahir Akyürek” tezahüratında bulundular.  

 

 

1.20160305105717.jpg

Süper

bir takım

Mustafa Şenerhabil: Konyaspor Süper Ligde şuana kadar süper bir performans çıkarıyor. Süper bir takım. Görüyorsunuz bugün ve her zaman olduğu gibi taraftarı da mükemmel.  İnşallah biz şampiyonluklar göreceğimize inanıyorum önümüzdeki yıllarda. Ligde de 3. Sıradayız hersey çok iyi gidiyor. Konyaspor’u çok seviyoruz. Ben Konyaspor’umuzu desteklemek için Beyşehir’den geldim. Gelmeye devam edeceğim.

 

2.20160305105738.jpg

Türkiye kupası

bizim olacak

Sabit Bülbül: Torku Konyaspor’u desteklemek için Beyşehir’den geliyorum . Takımımız bu yıl bize büyük mutluluklar yaşatıyor. Ligde ilk 3 içerisinde yer alarak bizleri gururlandırıyor. Bu başarımızı da kupada gösteriyoruz. Beşiktaş’ı da eledik kupa inşallah bizim olacak.

 

3.20160305105750.jpg

Konyaspor

çok başarılı

Olcay Avcı: Konyaspor bu sene çok başarılı. Bu durum bizleri çok memnun ediyor. ligde ve kupada yenilgi almadan yolumuza devam ediyoruz. Konyaspor’un kupalar ve şampiyonluklar kazanmasını istiyoruz.

 

4.20160305105830.jpg

Hedefimiz

Türkiye kupası 

Celalettin Öğüt : Hedefimiz Türkiye kupası. Bu kupa artık hayal değil. Bu kupayla birlikte şampiyonluklar ve Avrupa kupalarında takımımız görmek istiyoruz. Bize bu sevinci yaşatan Konyaspor’umuza teşekkür ediyoruz     

 

5.20160305105912.jpg

UEFA’ya kesin

 gözüyle bakıyoruz

Recep Büyüktaşkapu:  Ligde ve kupada yolumuza çıkanı yeniyoruz.  Bu sezon yakaladığımız bu başarı ile Avrupa kupalarına gitmeye kesin gözüyle bakıyoruz. İnşallah burada yaşadığımız bu heyecanları Avrupa  ve şampiyonluk kupalarında da yaşamak istiyoruz. takımımıza güveniyoruz. İnşallah bunu başaracaklar.

 

6.20160305105923.jpg

Şampiyonluk

bekliyoruz

Şaban Ay : Konyaspor’umuz bu yıl  çok iyi gidiyor. Ligde ve kupada rakip tanımaksızın kazanıyor.  Bizde Konyaspor sevdalıları olarak. Kupalar ve şampiyonluklar göreceğimize inanıyoruz ve takımımızdan bu başarıyı arttırarak devam ettirmesini istiyoruz.

 

7.20160305105938.jpg

Her maça

gelmek istiyorum

Zuhal Akkaya:  Stadyum çok güzel.  Babamla her maça gelmek istiyorum. Konyaspor’u çok seviyorum

Konyaspor’u daha yükseklerde görmek istiyoruz

 

8.20160305110002.jpg

Rüya gibi

bir sezon

Emrah Budak: Torku Konyaspor’umuz rüya gibi bir sezon geçiriyor. Bizde taraftarlar olarak çok mutluyuz. Bu başarının artarak devam etmesini istiyoruz. Takımımızı daha yüksek yerlerde görmek istiyoruz.  

 

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com    

FOTOĞRAFLAR: BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.