Siyonist şebekeyi görmek istemiyoruz!

Siyonist şebekeyi görmek istemiyoruz!

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Gerçekler ortadayken onların hiçbir temsilcisini Türkiye’de görmek istemiyoruz” dedi 

İsrail Cumhurbaşkanı’nın ziyaret takviminin sürekli kamuoyuna duyurulması büyük tepkiye neden oluyor. Filistin’de masum insanların hayatını alt üst eden işgalci rejimin liderinin Türkiye’ye gelme açıklaması kabul edilmiyor. Ülkemize yakışanın işgal cumhurbaşkanını ağırlamak değil, Filistin’de işledikleri cürümlerden ötürü hesap vermeye davet etmek ve yüce divana çıkarmak olduğu vurgusu yapılıyor. 

KARAKTER OLARAK SİNSİ VE HAİNLER 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Kudüs Davası, haliyle Filistin Davası yeryüzünün kaderini belirleyen bir davadır” dedi. “Yani yeryüzü bu kana, zulme doymamış siyonist zalimlerin eline mi kalacak yoksa yeryüzü hak ve adalet anlayışını benimsemiş dini milliyeti ne olursa olsun herkesin huzur ve refah içerisinde yaşayacağı bir yer mi olacak” diyen Saydam, “Siyonistlerin binlerce yıldır ‘yeryüzü hakimiyeti’ veya ‘arz-ı mevud’ davalarını, bunun için nasıl çalıştıklarını, Tevrat’a ne yaptıklarını, Kabbala’yı, geçmişte peygamberlere neler yaptıklarını, karakter olarak kaypak, sinsi ve hain olduklarını, İsrail bayrağındaki iki mavi çizginin neyi ifade ettiğini biliyoruz” şeklinde konuştu. 

adsiz.jpg

YERYÜZÜ KAYNAKLARINI NASIL SÖMÜRDÜKLERİNİ BİLİYORUZ

İsrail’in  yeryüzünde takip etmedikleri hiçbir devletin, hiçbir coğrafyanın, hiçbir grup veya hareketin olmadığını dile getiren Saydam, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Filistin’de, Gazze’de bütün dünyanın gözü önünde, gözümüzün içine baka baka sivilleri, çocukları, kadınları nasıl katlettiklerini hepimiz izledik. Hepimiz şahit olduk. Yeryüzünü kaynaklarını nasıl sömürdüklerini de biliyoruz. Osmanlıyı yıkan, Dünya Savaşlarını çıkaranların da bunlar olduğunu biliyoruz. Ortadoğu’yu kan ve gözyaşına boğanların, ülkemizde meydana gelmiş ne kadar darbe (15 Temmuz dahil) varsa arkalarında, alt yapısında bu şebekenin olduğunu biliyoruz. Ülkemizi parçalamak isteyen, askerimizi polisimizi hatta sivil insanları bile şehit eden hain terör örgütünün de arkasında olduklarını biliyoruz.”

HER DAİM KARŞILARINDA OLACAĞIZ 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, şu cümlelerle konuşmasını noktaladı: “Bütün bunlar ortada iken, bütün herşey biz yaşarken olmuşken, ülkemiz üzerinde emelleri olan bu eli kanlı siyonist şebekenin bırakın cumhurbaşkanını hiç bir temsilcisini görmek istemiyoruz. Biz buradayız. Bu emellerine ulaşamayacaklar. Ne ülkemizin ne de dünyanın bir felakete sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Her daim karşılarında duracağız.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum