Siyasi Partilerin Konya’daki kadın kolları başkanları Merhaba'ya yazdı

Siyasi Partilerin Konya’daki kadın kolları başkanları Merhaba'ya yazdı

Siyasi Partilerin Konya’daki kadın kolları başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz'ın "İstanbul Sözleşmesi Yaşatır!" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

****

 

İYİ Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Ehliz'in "İnsan İnsanın Yurdudur’dan İnsan İnsanın Kurdudura Doğru" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

****

DEVA Partisi Konya İl Kadın Politikaları Başkanı Hayriye Oflaz'ın "Ülkemiz Kadınları Birçok Sorunla Karşı Karşıya" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

****

 

BBP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Kezban Şimşek'in  "Kadınlar İnsandır" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

****

 

Saadet Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner'in "Geçim İttifakı" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

****

Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Türker'in "Kadın Neden Var Olma Savaşı Verir Ki???" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.