‘Siyasette halkla ilişkiler iyi tutulmalı’

‘Siyasette halkla ilişkiler iyi tutulmalı’

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanlığı koordinatörlüğünde sürdürülen “Siyaset Akademisi” eğitimlerinin bu haftaki konuğu Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı’yd

Alâeddin Konferans Salonu’nda süren eğitimlerde Bostancı, “Siyasi İletişim, Halkla İlişkiler ve Propaganda” konularında katılımcıları 2 saat boyunca bilgilendirdi.
2. haftasına giren dün akşamki eğitime AK Parti Konya İl Başkanı Av. Ahmet Sorgun, il başkan yardımcıları Ziya Özboyacı, Mustafa Kürkçü, Mustafa Varol, Mustafa Gürüler, Mustafa Yazlık ve Ömer Faruk İyibildiren’in yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri ile kursiyerler katıldı. Siyaset Akademisi”nin Türkiye’de siyasetin seviyesini yükselttiğini dile getiren Naci Bostancı, siyasette halkla ilişkilerin çok iyi tutulması gerektiğinin altını çizdi. Bostancı, siyasetin halk için yapıldığını halk yararına olmayan bir anlayışın kabul edilmediğini söyledi. İçinde bulunulan toplumun değerlerinin dikkate alınması gerektiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı; “Aksi halde başarılı olmak çok zor” dedi. Propagandanın da en az halkla ilişkiler ve siyasi iletişim kadar önemli olduğunu söyleyen Bostancı, aday ya da liderlerin propagandada televizyondan gazeteye dergiden radyoya ve internete kadar tüm iletişim araçlarını kullanmasının, başarı için çok önemli olduğunu kaydetti. Programın sonunda AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı’ya günün anısına bir hediye verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.