Sivasspor Coşkusunu Yaşayan Çaykur Rize'de Gözler Kupaya Çevrildi

Sivasspor Coşkusunu Yaşayan Çaykur Rize'de Gözler Kupaya Çevrildi

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Sivasspor deplasmanından elde ettikleri 3 puanın sevincini yaşadıklarını, belirterek, 3 zorlu deplasmandan çıkardıkları 7 puanın takıma ilaç gibi geldiğini söyledi.Süper...

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Sivasspor deplasmanından elde ettikleri 3 puanın sevincini yaşadıklarını, belirterek, 3 zorlu deplasmandan çıkardıkları 7 puanın takıma ilaç gibi geldiğini söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. hafta maçında Sivasspor'u deplasmanda 1-0 yenmenin sevincini yaşayan Çaykur Rizespor'da Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Sahamızda Balıkesirspor maçında yaşadığımız puan kaybının ardından moralimizi bozmadan Sivasspor maçına odaklandık. Özel uçakla; şehrimiz esnafı, sivil toplum örgütleri ve basınımızla adeta çıkarma yaptığımız Sivas’tan sabırlı oynayıp, iyi mücadele ederek, 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Aykut Ferah, bu sezon 4 zorlu deplasman maçı oynadıklarını belirterek, "Beşiktaş, Eskişehir ve Sivas’tan 7 puan çıkartarak zoru başardık. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile kendi evimizde kazanamamanın verdiği strese son vermek istiyoruz. Takım olarak her geçen gün üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz. Takımımız Çarşamba günü Türkiye Kupası 3. turunda karşılaşacağı, Sebat Proje Trabzon Akçaabat maçı ve ardından Pazar günü ligin 8. haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacak." ifadelerini kullandı.

Aykut Ferah, açıklamasında ayrıca ligde olduğu gibi kupada da gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu, bunu başaracak gerek teknik ve gerekse oyuncu kadrosuna sahip olduklarını, onlara güvenlerinin de tam olduğuna vurgu yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.