Sivas mesaisi bugün

Sivas mesaisi bugün

Ligin 15. hafta maçında Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek önemli bir galibiyete imza atan Konyaspor’da yüzler gülüyor. Kartal’da, Pazar günü oynanacak Sivas maçının hazırlıkları bugün başlayacak

Konyaspor, Gençlerbirliği galibiyetiyle derin bir nefes aldı. Lige yeni bir kadro ile başlayan ve kaybettiği beklenmedik puanlarla kendisini düşme mücadelesi veren takımların arasında bulan Kartallar, Gençlerbirliği karşısında alınan 3 puanla puanlarını 14’e çıkartarak 14. sıraya yükseldiler. 
Sivasspor’un haftayı 1 puanla kapatması, Bucaspor ve Kasımpaşa’nın yenilmesi nedeniyle Pazar günü Gençlerbirliği maçına mutlak galibiyet için çıkan ve aldığı 3 puanla avantaj sağlayarak güvene kazanan yeşil-beyazlı takımda yüzler gülmeye başladı. Rakibi karşısında, ilik yarıda kötü oynayan ve ikinci yarıda taraftarlarının da desteğiyle biraz daha canlanan Konyaspor, galibiyete Peter ve Kere’nin golleriyle ulaşırken, son dakikalarda ise 3 net gol pozisyonundan yararlanamayarak farklı galibiyeti kaçırdı.
Pazar günü, deplasmanda düşme hattında yer alan Sivasspor ile önemli biri maça çıkacak olan Konyaspor’da futbolcular dünü dinlenerek geçirdiler. Kartallar, bugün saat 11.00’de haftanın ilik antrenmanına çıkacak. Günün ikinci çalışması ise akşam saatlerinde yine Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek.
EMRE TORAMAN, İYİ OYNAMADIK
Konyaspor takım kaptanlarından Emre Toraman, ligdeki rakiplerinden Gençlerbirliği karşısında iyi oynamamalarına rağmen büyük önem taşıyan 3 puanı aldıklarını belirtti. Emre, kalan iki haftayı da en iyi şekilde değerlendirip devre arasına moralli girmek istediklerini dile getirdi. 
Gençlerbirliği maçını değerlendiren kaptan Emre Toraman, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Maça kötü başlamadık ve erken de golü bulduk. İşler istediğimiz gibi gidiyordu. Ama ilk yarının son dakikalarında yine bizim klasik hatalarımızdan birinde duran topta rakibi boş bıraktık ve kalemizde golü gördük. Oyun olarak iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Ama Gençlerbirliği rakibimizdi. Yenilseydik aramızdaki puan farkı açılacaktı. Bizim içinde kötü bir moral olacaktı. Çünkü haftaya zorlu Sivasspor deplasmanına gidecektik. Kötü oyunumuza rağmen alınan 3 puan bizim için çok büyük moral oldu. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Sivasspor maçına kazanmak için gideceğiz. En kötü ihtimalle 1 puan alırsak hem rakibimizi altımızda bırakacağız hem de son hafta için büyük bir avantaj yakalayacağız. Alabildiğimiz kadar fazla puan alıp ikinci yarıya biraz daha rahat girmek istiyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.