Sıra Federasyon Kupası’nda

Sıra Federasyon Kupası’nda

Beysu Konyaspor evinde kazandığı 100. Yıl Turnuvası’nın ardında gözünü Federasyon Kupası’na çevirdi. Yeşil-beyazlı ekip cumartesi günü kupada ilk sınavına çıkacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Beysu Konyaspor Basketbolda gözler 18-25 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek Federasyon Kupasına çevrildi.

Konya’da düzenlenen Süreyya Rıfat Ege 100.Yıl Konyaspor Basketbol turnuvasını şampiyon olarak tamamlayarak büyük moral depolayan Yeşil-Beyazlılarda hazırlıklar bugün başlayacak. Baş antrenör Okan Çevik nezaretinde çalışmalarını sürdürecek olan Beysu Konyaspor Basketbol, Federasyon Kupası’nda ilk maçını 18 Eylül Cumartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yapacak. Hazırlıklarını 17 Eylül’e kadar Konya’da sürdürecek olan Yeşil-Beyazlılar son çalışmasının ardından Ankara’ya giderek kampa girecek.

18-25 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirilecek olan Federasyon Kupası’nda A Grubunda yer alan Beysu Konyaspor Basketbol takımının maç programı ise şöyle: 18 Eylül Cumartesi Mersin BŞ Belediyesi, 19 Eylül Pazar Buda Gemlik Basketbol ve 20 Eylül Pazartesi OGM Ormanspor. Beysu Konyaspor grubu ilk iki sırada bitirmesi durumunda gruptan çıkarak Çeyrek Finale yükselmeye hak kazanacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.