Sıra Beşiktaş'ta

Sıra Beşiktaş'ta

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yenerek puanını 40'a yükselten Torku Konyaspor'da gözler şimdi perşembe günü oynanacak beşiktaş kupa maçına çevrildi

Torku Konyaspor’da Mersin İdmanyurdu galibiyeti büyük sevinçle karşılandı.. Kartallar 40 puan ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Ligin üst sıralarda bitirerek Avrupa kupalarına katılmayı amaçlayan ve kupada da yarı final umudu süren Torku Konyaspor, Mersin  deplasmanında aldığı 3 puanla hedefe bir adım daha yaklaştı. Ligde kalma mücadelesi veren rakibini kontrollü futbolla durduran ve ikinci yarıda attığı gollerle deviren Torku Konyaspor’da bu galibiyet kupa maçı öncesi moral dopingi oluşturdu ve futbolcular güven tazeledi. 

Ziraat Türkiye kupasında Perşembe günü Beşiktaş ile 2-1’in rövanş maçına çıkacak olan Torku Konyaspor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla başlayacak. Son çalışmayı Çarşamba günü gerçekleştirecek olan yeşil-beyazlı takımda hedef, Beşiktaş’ı ikinci maçta da yenerek tarihinde ilk kez yarı finale yükselmek. 

Torku Konyaspor ile Beşiktaş arasında Perşembe günü akşama oynanacak Ziraat Türkiye kupası çeyrek final 2. maçının kombine bilet sahiplerine yönelik satışları Cuma akşamı sona erdi ve normal biletlerin satışına aynı gün akşamdan sonra başlandı. Sporseverler; karşılaşmanın biletlerini 10 ile 100 TL arasında değişen ücretlerle internet üzerinden ve stadyum gişelerinden hem elektronik hem de kağıt bilet olarak alabilecekler. Konuku takım bilet ücretleri ise 50 TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.