Sinem Doğdu: 2016 Rio Olimpiyatları'nda Altın Madalya Kazanmak İstiyorum

Sinem Doğdu: 2016 Rio Olimpiyatları'nda Altın Madalya Kazanmak İstiyorum

Antalya Manavgatlı serbest stil güreşçisi Sinem Çisem Doğdu, hedefinin 2016 Rio de Janeiro Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak istediğini söyledi.Muratpaşa Antalyaspor Lisesi 11 sınıfta okuyan ve 49 kiloda güreşen bayan güreşçi Doğdu,...

Antalya Manavgatlı serbest stil güreşçisi Sinem Çisem Doğdu, hedefinin 2016 Rio de Janeiro Olimpiyatları'nda altın madalya kazanmak istediğini söyledi.

Muratpaşa Antalyaspor Lisesi 11 sınıfta okuyan ve 49 kiloda güreşen bayan güreşçi Doğdu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le görüştü. Avrupa Şampiyonası'nda broz madalya alan Doğdu, hedefinin 2016 Rio Olimpiyatları olduğunu kaydetti. Güreş hazırlıklarını Rio Olimyipatları'nda altın madalya almaya bağlı yaptığını belirten Doğan, bu konuda kendisine güveninin tam olduğunu ifade etti.

Dünyanın değişik ülkelerinde yapılan güreş müsabakalarında bir çok altın, gümüş ve bronz madalya aldığını belirten Doğdu, "Benim hedefim 2016 Rio Olimpiyatları'nda ülkem ve Antalya'ya altın madalya getirmek. Olimpiyatlara 2 yıl öncesinden başladım." diye konuştu.

Manavgat Belediye Başkanı Sözen de Sinem Çisem Doğdu'nun güreşte elde ettiği başarılarla gurur duyduğu ve 2016 Rio Olimpiyatları'nda Doğdu'dan altın madalya beklediklerini ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.