Şimdi hesap zamanı

Şimdi hesap zamanı

Süper Lig’de 7. haftayı mağlubiyetle kapatan Konyaspor bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’de başlayacak zorlu maçı Trabzon bölgesinden Abdullah Yılmaz yönetecek

Konyaspor, bugün Süper ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Atatürk stadındaki maç saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada, Trabzon bölgesinden Abdullah Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz'ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve  Serhan Malkoç yaparken, maçın dördüncü hakemi Mürvet Sezer. Spor Toto Süper ligde, bugün Fenerbahçe maçıyla 8. karşılaşmasına çıkacak olan Kartallar, geride kalan 7 hafta da 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.. 8 gol attı ve kalesinde 12 gol gördü. Konyaspor 6 puanla 15. sırada yer almakta.. Ligin ilk 3 haftasında 4 puan toplayarak orta sıralarda yer alan, ancak son 4 haftada aldığı sonuçlarla inişe geçen Konyaspor, bugün Fenerbahçe’yi yenerek yeniden çıkışa geçmeyi amaçlıyor..
Konyaspor yöneticileri, taraftarları maça davet ederek, bugün onların verecekleri destekle Fenerbahçe’yi yeneceklerini dile getirdiler. Galibiyet halinde futbolculara süper prim verilecek. Ancak, primi miktarı açıklanmadı. Sporseverler, Konyaspor-Fenerbahçe maçını kale arkası tribünlerden 15, kapalı tribünden 100 ve diğer tribünlerden 25 TL ödeyerek izleyebilecekler. Taraftarlar biletlerini biletx ve stad gişelerinden temin edebilecekler. Yöneticiler, seyircilerin kapılarda izdiham yaşanmaması için maça erken gelmelerini istediler.
Konyaspor’da, Fenerbahçe maçının hazırlıkları önceki akşam taktik ağırlıklı antrenmanla devam etti ve bu çalışmanın ardından futbolcular Tatlıcak tesislerinde kampa girdiler. Dün de ter atarak hazırlıkları tamamlayan yeşil-beyazlı takımda, izinli olan İbrahim Ege, sakatlığı devam eden Murat Tosun, kadro dışı kalan Tazameta ve 4 sarı kart cezalısı Erdinç Yavuz forma giyemeyecek. Bu futbolcunun yerinde büyük bir olasılıkla Bassim Abbas defansın ortasında görev yapacak... Konyaspor, Fenerbahçe karşısında muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Gökhan- Veli, Kere, Abbas, Ramazan - Klein- Hakan, Adnan, Emre Toraman, Peter- İvan..   
KONYASPOR-FENERBAHÇE 23. RANDEVUDA
Konyaspor ile Fenerbahçe ligde bugün 23. maça çıkacak. Lig tarihinde ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 22 lig maçında karşılaşan Konyaspor, 21 kez yenildiği rakibi karşısında sadece tek galibiyet alabildi. Fenerbahçe, Konyaspor karşısında yaptığı 22 lig maçından 21’ini kazanırken, rakibine toplam 73 gol attı, kalesinde 24 gol gördü. Fenerbahçe ile Konyaspor, bugünkü maçın yapılacağı Konya Atatürk Stadı’nda daha önce 11 lig maçında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, deplasmandaki 10 maçı kazanırken, 2004-2005 sezonunda şampiyonluğu ilan ettikten sonra oynadığı karşılaşmada sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, Konya’da toplam 33 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.