Şimdi herkes mutlu

Şimdi herkes mutlu

Haftalardır galibiyete hasret kalan Konyaspor’un, Manisaspor’u deplasmanda Ali Dere’nin attığı golle yenmesi sadece camiada değil, şehirde de büyük bir sevinçle karşılandı. Şimdi hedef, Kayserispor’u yenmekKonyaspor, Manisaspor

 Ligde ilk galibiyetini 2. hafta iç sahada Eskişehirspor karşısında alan ve o maçtan buyana 8 haftadır kazanamayan kartallar, 11. hafta Manisaspor’u deplasmanda, genç oyuncusu Ali Dere’nin son dakikada attığı nefis golle yenerek kötü gidişe biri son verdi..
Kadro olarak daha iyi olan rakibi karşısında iyi mücadele eden, özellikle ikinci yarıda topa daha çok sahip olarak rakibin üzerine giden Kartallar, bu galibiyetle aldıkları 3 puan ve moralle birlikte güven tazelediler. Konyaspor kafilesi maçın ardından gece geç vakitlerde Konya’ya dönerek tesislerde dinlenmeye çekildi.. Yeşil-beyazlı takımda, Cuma günü içi sahada Kayserispor ile yapılacak maçın hazırlıkları da dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.. Konyaspor’da, Manisa maçında 4. sarı kartı gören ve cezalı duruma düşen Peter Grajciar Kayseri maçında forma giyemeyecek.
BU GALİBİYET MORAL OLDU”
Konyaspor’da 8 hafta aradan sonra Manisaspor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Bir yıl aradan sonra yeniden çıktığı Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve en son ligin 2. haftasında Eskişehirspor’u 2-1 yenen yeşil-beyazlı ekip, 8 haftalık galibiyet özlemini Manisaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek bitirdi. Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, yaptığı açıklamada, uzun zamandır galip gelemediklerini belirterek, “Deplasmanda alınacak bir galibiyet hem takımın moralini yükseltecek hem de direncini artıracaktı. Bu nedenle Manisa deplasmanından 3 puan almak istiyorduk. Bunu da başardık ve çok mutluyuz” dedi. Yeni bir takım olduklarını, takım olma ve ekonomik anlamda güçlükler çektiklerini dile getiren Karapınar, şunları kaydetti: “İyi mücadele ediyorduk, ancak bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Özellikle duran toplarda sıkıntı yaşıyorduk. Takım içinde ciddi bir çöküntü vardı. Bu galibiyet moral oldu. Çok iyi oldu. Bu galibiyetin devamını getirmemiz gerekiyor. Bu hafta sahamızdaki Kayserispor maçını da kazanmak istiyoruz. Bunu başarırsak Konyaspor’un önü açık.”
ALİ DERE:ÇOK MUTLUYUM
Manisaspor deplasmanında Konyaspor’a 3 puanı getiren golü atan genç oyuncu Ali Dere, oyuna girerken kendisine güvenmesini isteyen teknik direktör Ziya Doğan’ın istediğini yaptığını ve gol attığı için çok mutlu olduğunu belirtirken, Konyaspor’un çok iyi mücadele ederek kazandığını ifade etti. Haftalardır devam eden kötü gidişlerine son vermek amacıyla çıktıkları Manisaspor karşılaşmasında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini söyleyen maçın tek golünün sahibi genç oyuncu Ali Dere, “Ağabeylerim çok iyi mücadele ettiler, alanları çok iyi kapattılar. Çok da iyi oynuyorduk. Pozisyon bulamıyorduk ama hocamızın bize dediklerini yapmaya çalıştık. Hocam oyuna girerken bana, ‘Ali kendine güven. İstediğini istediğin şekilde yap, hiçbir şekilde sana kızmayacağım’ dedi. Ben de hocamın dediklerini yapmaya çalıştım. Gol attığım için çok mutluyum. Son haftalarda hiç galibiyet alamıyorduk. Çok kötü gidiyorduk. Bunu durdurabildiğimize şükrediyoruz. İnşallah devamını getireceğimize inanıyorum” açıklamasında bulundu.
HAKAN, ÇOK MUTLUYUZ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş, Manisa deplasmanında galip geldikleri ve Konyalıları sevindirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Manisaspor maçını değerlendiren Hakan Aslantaş, hakemi de kutladı ve açıklamasını şöyle sürdürdü.  "İki takım adına da mücadelenin üst düzeyde olduğu bir maç yaşandı. İzleyicilerinde zevk aldığı bir karşılaşma oldu diye düşünüyorum. İlk yarı ev sahibi olmanın avantajını da kullanan Manisaspor bize karşı üstün gibi göründü. Ancak maçın ikinci yarısında oyunu dengeledik. Bizde pozisyonlar bulduk. Oyunda üstünlüğü yakaladık. Son dakikalarda golü bulduk. Aldığımız bu galibiyet bize ve tüm Konya halkına çok iyi geldi. Hepimizi sevindirdi. Geçtiğimiz haftalarda çok büyük sıkıntılar yaşadık. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. İyi bir yönetim gösteren hakem Hüseyin Göçek'i ve rakibimiz Manisaspor'u da tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.