Şimdi hedef Trabzonspor

Şimdi hedef Trabzonspor

Kartallar, dünü dinlenerek geçirdiler. Cuma akşamı, 7. haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da antrenmanlar bugün yeniden başlayacak

MORALLER DÜZELDİ

Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu’nu yenerek iç sahada ilik galibiyetini alarak puanını 9’a çıkarttı.  Pazar günü ligde son sırada yer alan mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar, 90 dakikayı Traore ve Holmen’in golleriyle 2-0 kazanarak ilk iç sahada galibiyetini aldı ve kendisine destek veren taraftarlarına bayram armağanı verdi. Ligde geride kalan 6 hafta da 2 galibiyet, 3 beraberlik ve bir yenilgi alan Torku Konyaspor, maç fazlasıyla 9 puanla 10. sıraya yükseldi.

KARTAL DÜN DİNLENDİ

Pazar günü Mersin İY maçının ardından bir çalışma gerçekleştiren Kartallar, dünü dinlenerek geçirdiler. Cuma akşamı, 7. haftanın açılış maçında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da antrenmanlar bugün yeniden başlayacak. Sezon başından buyana 6 hafta da ilk kez Mersin maçında sarı kart görmeyen yeşil-beyazlı takımda sakat ve cezalı futbolcu yok.  Torku Konyaspor’da hazırlıklar yarında devam edecek ve Trabzon yolculuğu Perşembe günü başlayacak. Hedef, puanla dönerek deplasmanda yenilgisizlik ünvanını Trabzon karşısında da sürdürmek. 

ŞAN: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Ligdeki son 3 maçta 7 puan kazanmalarının kendilerine moral olduğunu söyleyen Torku Konyaspor başkanı Ahmet Şan,  “Biz kalitemizin farkındaydık ve iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Osmanlı, Sivas ve Mersin maçlarını alnımızın akıyla geçtik. Trabzonspor maçında iyi gidişimizi kanıtlamak ve bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Sayısal olarak azda olsa Mersin maçında  taraftarlarımız mükemmeldi.  Oyuncularımızı coşkuyla desteklemeleri takımın kazanmasında pay sahibi oldu. İnşallah bundan sonra da iyi maçlar oynayarak kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.