Simav Özel Bahar Koleji Velileri Kermes Düzenledi

Simav Özel Bahar Koleji Velileri Kermes Düzenledi

Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji'nde öğrenci, öğretmen ve veli diyaloglarını geliştirmek, öğrencinin sorumluluk bilincini arttırmak amacıyla kermes düzenlendi. Öğrenciler tarafından ilgi gören kermesi her sınıfın...

Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji'nde öğrenci, öğretmen ve veli diyaloglarını geliştirmek, öğrencinin sorumluluk bilincini arttırmak amacıyla kermes düzenlendi. Öğrenciler tarafından ilgi gören kermesi her sınıfın ayrı günlerde yapması, veli ve öğrenciler tarafından heyecanla takip edilmesini sağladı.

Velilerinin kermeste büyük emekleri ve el becerileri olduğunu belirten Okul Müdürü Ahmet Tekiş, “Velilerle ortak düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik, öğrencilerimizin üzerinde sorumluluk bilincini arttırıyor. Öğrenci ve veli, bir gün önceden kermesle ilgili hazırlıklarını yapıp okulumuzda sergiliyorlar. Ayrıca velilerimiz, öğrencilerimizle biraraya gelerek bütünlük oluşturuyorlar. Çok olumlu geri dönüşümler alıyoruz.” şeklinde konuştu.

Okulun, eğitimde gösterdiği başarının yanısıra böyle sosyal aktivitelerle de adından çok söz ettirdiğini belirten velilerden Güler Peker ise, “Okulumuzu çok seviyoruz. Böyle bir kermes düzenlendiğini duyunca evde hazırlıklar hemen başladı. Çocuklarımız bizlerden önce heyecanla hazırlık yapmaya başladılar. Sorumluluk bilincinin yanında kermesler her gün sınıf sınıf yapıldığı için çocuğumuzun kendi sınıfındaki arkadaşlarının velileriyle de tanışma fırsatı oluyor.” dedi.

Kermeslerin ve bu tür etkinliklerin, veliler arası diyaloğu geliştirmek ve okul veli birlikteliğini sağlamak amacıyla yapıldığını belirten 3. sınıf öğretmenlerinden İbrahim Acar da, “Artık velilerle de diyaloğu arttırarak, öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Okul olarak iç içe, kardeşçe öğrenim gördükleri okulumuzun velileri arasındaki iletişim, kaynaşma ve muhabbetin ne kadar iyi olduğunun örneği sergilendi.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.