Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir Göreve Başladı

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir Göreve Başladı

Ankara Gölbaşı Kaymakamlığı görevinden Silifke Kaymakamlığı görevine atanan Şevket Cinbir, göreve başladı.Ankara Gölbaşı'nda bir yıl görev yaptıktan sonra Silifke’ye ataması çıkan Kaymakam Cinbir, "Silifke’de göreve başlayalı...

Ankara Gölbaşı Kaymakamlığı görevinden Silifke Kaymakamlığı görevine atanan Şevket Cinbir, göreve başladı.

Ankara Gölbaşı'nda bir yıl görev yaptıktan sonra Silifke’ye ataması çıkan Kaymakam Cinbir, "Silifke’de göreve başlayalı henüz iki gün olmasına rağmen insanlarının oldukça sıcak kanlı ve misafirperver olduklarını görüyorum. Silifke’ye şöyle bir baktığımızda haritada coğrafi yapısı nasılsa aynı şekilde hissettiriyor. Irmağı, denizi, doğası, tarihi eserleri, sahili, güneşi, tarımı, sanayisi her yöneyle Silifke güzel bir kent. Bu kentte görev yapmaktan onur duyacağım.” dedi. 8 yıl önce Silifke’ye atamasının yapılmasını gönlünden geçirdiğini, fakat meslektaşı ve arkadaşı o dönemin kaymakamı Ahmet Beyoğlu’nun Silifke’ye atanmasının da kendilerini sevindirdiğini belirten Cinbir, “Kısmet bugüneymiş, Silifke’de olmaktan ve burada görev yapacağımdan oldukça mutluyum. Görevimizin kutsal bir görev olduğu bilinci içerisinde, daha önceleri olduğu gibi burada da en iyi şekilde ircaa edeceğim.” diye konuştu.

Kaymakam Şevket Cinbir kimdir?

15 Ekim 1967'de Devrek'te doğdu. İlkokulu, Mahmutoğlu köyünde bitirdi. Ortaokul ve liseyi Devlet Parasız Yatılı olarak Eskişehir'de okudu, 1984 yılında Eskişehir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 25 Ekim 1989'da Ağrı kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Bir yıl İngiltere'de kaldı. Balıkesir-Balya, Bolu-Mudurnu, Bolu-Akçakoca kaymakam vekilliklerinde bulundu. Üç yıllık staj dönemini takiben Rize-İyidere, Tunceli-Pertek, Van-Başkale, Samsun-Vezirköprü, Manisa-Kırkağaç, Bolu-Gerede kaymakamlıkları görevinde bulundu. Bir dönem İstanbul 3 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu üyeliği yaptı. 2008-2013 tarihleri arasında İstanbul Bahçelievler Kaymakamlığı görevini yürüttü. 02.09.2013 Tarihinde Gölbaşı Kaymakamlığı görevine başladı. Son olarak Silifke Kaymakamlığı görevine atandı. Şevket Cinbir, evli ve üç çocuk babası.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.