Silahlı Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Silahlı Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Sarıyer’de bir banka güvenlik görevlisinin silahını alarak sağa sola rast gele ateş eden saldırgan, etkisiz hale getirildi. Polislerin elindeki şahsı vatandaşlar, linç etmek istedi. Bir polis memuru silahlı şahsı dövmek isteyenleri uzaklaştırmak...

Sarıyer’de bir banka güvenlik görevlisinin silahını alarak sağa sola rast gele ateş eden saldırgan, etkisiz hale getirildi. Polislerin elindeki şahsı vatandaşlar, linç etmek istedi. Bir polis memuru silahlı şahsı dövmek isteyenleri uzaklaştırmak amacıyla havaya ateş etti.

Sarıyer Meserburnu Caddesi’nde bir banka güvenlik görevlisinin silahını bıçak çekerek gasp eden ve daha sonra rastgele havaya ateş eden şahıs, etkisiz hale getirildi. Sahilde bir iskelede cips yiyerek alkol alan şahıs, elindeki silahla arka arkaya ateş etti. Bu sırada çelik yelekli bir polis memuru şahsın üstüne doğru koşarak elindeki silahı aldı. Diğer polis memurları da şahsın elindeki bıçağı alarak etkisiz hale getirdi. Polis aracına götürülürken çevredeki bazı vatandaşlar, şahsı linç etmek istedi. Bir polis memuru havaya ateş ederek vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı.

Silahlı şahıs sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.