Side'yi Gezmeye Gelen Gelin Ve Damatlar, Golf Arabasıyla Antik Şehri Dolaşıyor

Side'yi Gezmeye Gelen Gelin Ve Damatlar, Golf Arabasıyla Antik Şehri Dolaşıyor

Dünyaca ünlü turizm şehri Antalya Manavgat Side'ye bal ayına gelen ve antik kentte hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen gelin ve damatlar golf arabasıyla taşınıyor. Yerli ve yabancı gelin ve damatlar Side Antik Tiyatro önünden golf arabası...

Dünyaca ünlü turizm şehri Antalya Manavgat Side'ye bal ayına gelen ve antik kentte hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen gelin ve damatlar golf arabasıyla taşınıyor. Yerli ve yabancı gelin ve damatlar Side Antik Tiyatro önünden golf arabası ile alınarak Apollon Tapınağı'na kadar gezdiriliyor.

Yerli ve yabancı damat ve gelinler evlendikten sonra Side Antik Tiyatro ve dünyaca ünlü Apollon Tapınağı'nda damatlık ve gelinlikleriyle fotoğraf çektirmeyi tercih ettiği belirtiyor.

Side'de İngilizce ve Almanca bilen zabıta görevlisi Rüstüm Öğren, Ahmet Şahin ve Bilal Top, gelin ve damatları Side Antik Tiyatro önünden golf arabasıyla alarak başta Athena ve Apollon Tapınağı olmak üzere istedikleri noktaya ulaştırıyor.

Rüstem Öğren, gelin ve damatların genelde antik kenti gezdikten sonra Apollon Tapınağı'nda damatlık ve gelinlikleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi tercih ettiklerini söyledi.

Yabancı gelin ve damatlara golf arabasıyla gezdirirken antik kent hakkında İngilizce ve Almanca bilgilendirme yaptıklarını belirten Öğren, "Gelin ve damatların Side Antik Kent'te gelinlik ve damatlıklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ileride çocuklarıyla paylaşacakları kalıcı bir hatıra olarak görüyorlar. Özellikle İngiliz, Alman, Rus, Hollanda, Belçika ve Norveç ve İskoç gelin ve damatlar Apollon Tapınağı önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi seviyor. Son günlerde evlenen çiftler, gelinlikleriyle Side'de hatıra fotoğrafı çektirmeye geliyor. Bizde golf arabasıyla istedikleri yere götürüyoruz. " diye konuştu.

Alman David- Marianne Hunters çifti, Antaya Kemer'de evlendikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmek için Side'ye geldiklerini söyledi.

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, Side Antik Kent'e gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet vermesi için 2 golf arasının bulunduğunu söyledi.

Öz, golf arabalarının yaşlı, engelli turistleri taşıma yanında Side'ye tatile gelen gelin ve damatların antik kenti gezmelerinde hizmet verdiğini, mutlu günlerinde yanlarında olduklarını kaydetti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.