Sıcak hava olumsuz etkiledi

Sıcak hava olumsuz etkiledi

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor 2010-2011 sezonunun açılış maçında Adana Demirspora konuk oldu.

 Adana Beş Ocak Stadyumunda oynanan maçta yeşil-beyazlı ekip rakibi ile golsüz berabere kaldı. Torku Şeker aldığı bu beraberlikle yeni sezona 1 puanla merhaba demiş oldu.  Karşılaşma sonrası konuşan Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda alınan bir puanın sevindirici olduğunu ancak sıcak havanın iki takım üzerinde büyük etki yaptığını söyledi. Altıparmak: “Sıcak hava her iki takımı da etkiledi. Karşılaşmanın akşam saatlerinde oynanması bile sıcak havanın oyuncular üzerindeki etkisini azaltmadı. İki ekipte istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Aşırı sıcağa rağmen futbol oynamak bile büyük başarı. Böyle bir ortamda büyük bir mücadele örneği veren her iki takım futbolcularını da kutluyorum. Kendi futbolcularımı da verdikleri mücadeleden dolayı ayrıca kutluyorum. Sezona puanla başlamak en iyisiydi. Bundan sonra galibiyetler alarak iddiamızı ortaya koyacağız. Bu maçta da galibiyeti kaçıran taraftık İkinci yarıda oyunun sertleşmesi oyuncularımızın sakatlanmalarına neden oldu. Değişiklikleri de bu sakatlıklardan dolayı yapmak zorunda kaldık. Onur, İshak ve Süleyman sakatlanarak oyun dışında kalan oyuncular oldu. Bu oyuncularımızın MR’ları çekilecek ve durumları netlik kazanacak.” dedi. Spor Toto 2. Lig'de 2010-2011 sezonu bugün oynanan karşılaşmalar ile başladı. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. İkinci devresi 16 Ocak'ta başlayacak Spor Toto 2.Lig'de normal sezon, 8 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek. İlk defa bu sezon Spor Toto'nun isim sponsorluğu altında oynanacak 2.Lig'de Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinden de temsilciler yer alıyor.
Geçtiğimiz sezonlarda; Eleme Grubu, Klasman Grubu, Yükselme Grubu ve Play-Off'lar şeklinde yapılanan Spor Toto 2.Lig'de köklü değişikliklere gidildi. Bu değişiklikler çerçevesinde, Spor Toto 2.Lig; 18 takımlı 2 ayrı gruptan oluşacak. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalar sonucunda gruplarında birinci olan 2 takım doğrudan Bank Asya 1.Lig'e yükselecek. Her iki grupta 2., 3., 4., ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım Bank Asya 1. Lig'e yükselecek 3. ve son ekip olacak. Şekerspor’un da içerisinde bulunduğu kırmızı grupta ilk hafta maçları sonunda Eyüpspor, Şanlıurfaspor, Fethiyespor, Elazığspor galibiyetle başlayan ekipler oldu. Kırmızı Grupta oynanan ilk hafta maçları sonunda şu sonuçlar alındı Ofspor 1-1 Balıkesirspor,  Eyüpspor 1-0 Pendikspor Dardanelspor A.Ş. 0-0 1461 Trabzon, Türk Telekomspor 0-1 Elazığspor, Tarsus İdman Yurdu 1-1 Tokatspor, Ş.Urfaspor 3-1 Kocaelispor, Belediye Vanspor 1-1 Sakaryaspor A.Ş. Pursaklarspor A.Ş. 0-2 Fethiyespor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.