Seyhan Belediyesi'nde Bayramlaşma

Seyhan Belediyesi'nde Bayramlaşma

Seyhan Belediyesi'nde bayramlaşama töreni haftanın son iş gününde yapıldı. Bayramlaşma törenine, başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan, Kadir Özdemir ve Türkan Eşli ile birlikte meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.    Belediyenin.

Seyhan Belediyesi'nde bayramlaşama töreni haftanın son iş gününde yapıldı. Bayramlaşma törenine, başkan yardımcıları Aydın Uslupehlivan, Kadir Özdemir ve Türkan Eşli ile birlikte meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

    Belediyenin işletme binası fuayesinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tüm çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Karalar, "Meclis üyeleri, çalışanları yöneticileri ile bir aile olmalıyız Aile olursak başarırız. Bir yerde insanların birbirine inançları varsa orada başarı olur. Hedefimiz Seyhan'ı dönüştürmektir, güzelleştirmektir. Yaşanabilir bir ilçe haline gelmektir. Her şeyini paylaşan birbirine yardımcı olan bireyler olmalıyız. Öyle bir Seyhan oluşturacağız ki; hepiniz gurur duyacaksınız bu işi biz yaptık hep birlikte yaptık diyeceksiniz."şeklinde konuştu.

    Konuşmanın ardından Başkan Zeydan Karalar ve meclis üyeleri belediye personeli ile tek tek bayramlaştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.