Seydişehirli judocular 3 madalya aldı

Seydişehirli judocular 3 madalya aldı

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 20–21 Şubat 2010 tarihlerin de düzenlediği iller arası judo turnuvasına katılan Seydişehirli judocular üç madalya ile döndüler.

Ankara Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün düzenlediği şampiyonaya 15 ilin yanı sıra Seydişehirli Judocular da davet edildi. Seydişehir Spor kulübü Antrenörü Hüsamettin Çelik nezaretinde 13 sporcu Ankara’ya giderken 20 Şubat 2010 tarihinde yapılan ümitler ve minikler Şampiyonasına Seydişehir Judocuları imkânların kısıtlı olması nedeniyle katılmayarak 21- Şubat 2010 tarihindeki gençler ve yıldızlar şampiyonasına katıldılar.

Seydişehir Spor Kulübü Antrenörü Hüsamettin Çelik Böyle önemli bir turnuvaya ilçe olarak çağrılmalarının kendilerini memnun ettiğini ifade ederek “Böyle turnuvalar sporcularımızın özellikle heyecanlarını yenmeleri ve tecrübe edinmeleri için çok önemlidir. Özellikle yıldız sporcularımız ilk defa ilçe dışına çıkmaları, ilk defa maça girmeleri sporcularımı hem heyecanlandırdı hem de tecrübe edinmelerine vesile oldu. Eski sporcularımızda tecrübelerini artırmış oldular. Ankara’ya gidip gelmek için araba tahsis eden Özel Çakıl Eğitim Rehabilitasyon Müdürü Ahmet Koyuncu’ya ve Yakıt ihtiyacımızı karşılayan Ortakaraören Belediye Başkanı Yusuf Gök’e sporcularım ve sporcu velileri adına teşekkür ederim” dedi. Öte yandan dereceye giren sporcuların isimleri ise şöyle: Sefa Küçük, Recep Tayyip Kılıç ve Sibel Acun
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.