Seydişehir’de gözler Kuşadası’nda

Seydişehir’de gözler Kuşadası’nda

Ligin 9. haftasında Balıkesir ekibine 3-2 mağlup olan ve aldığı 1 puanla zirve yürüyüşünü sürdüren Seydişehir Belediyespor’da gözler iç sahada oynanacak Kuşadası Yıldız Fener maçına çevrildi.

7. hafta sonuna kadar yenilmezliğini ve liderliğini sürdüren sarı-siyahlı ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Susurluk maçını kaybederek yenilmezlik unvanını sonlandırdı. Oyuncuların kötü hava şartları nedeniyle 15 saat gibi uzun süren bir yolculuk yapmaları yenilginin nedeni olarak gösterildi. 1.seti 25-23, 2. seti 29-27 alan temsilcimiz, yorgunluk ve yoğun seyirci baskısı nedeni ile 3. seti 10-25,  4. seti 20-25 verdikten sonra 5. sette 11-15 yenilerek sahadan 3-2 yenik ayrılarak 1 puanla döndü. Seydişehir ekibi 1 maç eksiğine ve ilk yenilgisini almasına rağmen grup liderliğini sürdürüyor. Seydişehir ekibi hafta sonu sahasında oynayacağı Kuşadası Yıldız Fener maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  Sarı-siyahlı ekip zorlu maçta taraftarlarını yanlarında görmek istiyor
Ligde 7 hafta boyunca yenilmezliğini ve liderliğini sürdüren Sarı-Siyahlı ekipte yönetim ve teknik heyet Susurluk mağlubiyetini aşırı yorgunluk ve yoğun seyirci baskısına bağladı. Ligdeki ilk mağlubiyetini 7. hafta sonunda alan temsilcimiz Seydişehir Belediyespor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kuşadası Yıldız Fener maçını kazanıp, yoluna emin adımlarla ilerlemek amacında. Pazar günü Seydişehir Atatürk Spor Salonu’nda Kuşadası ekibini ağırlayacak olan Sarı-Siyahlılarda hazırlıklar galibiyet parolasıyla devam ederken takımda herhangi bir eksik bulunmadığı öğrenildi.
Ligde Pazar günü oynanacak 10. haftanın maç programı ise şu şekilde: 14.00 Acıpayam Merkez-Susurluk Spor/Denizli (Acıpayam), 14:00 Denizli D Tipi Kapalı C.Evi-Tepecik Eğt. Arş. Hst./Denizli (Merkez), 14:00 Seydişehir Bld.-Kuşadası Yıldız Fener/Konya (Seydişehir), 12:00 Evliya Çelebi Hst.-Ortaca Bld./Kütahya (Dumlupınar), 12:00 Muğla Spor-Burhaniye Bld./Muğla (Atatürk)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.