Seydişehir Gücü’ne destek artıyor

Seydişehir Gücü’ne destek artıyor

Konya Futbol Amatör takımlarından Seydişehir Gücü’ne destek artıyor. Bölge Milletvekili Harun Tüfekçi’nin girişimleri sonucunda Ekrem Cengiz’den Seydişehir Gücü’ne 15 Bin TL maddi destek geldi.

 İlk Kurulduğu günden buyana kendisine ait olan Eti Alüminyum A.Ş. 1 Nolu Çim Sahanın kullanım hakkını Futbol takımına vererek büyük destek olan Eti Alüminyum A.Ş. yetkilileri şimdide maddi destekte bulundu. Konuyla ilgili konuşan Seydişehir Gücü Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın “Türk Futbolunda önemli bir isim olan Ekrem Cengiz beyden gelen maddi destek bizleri çok sevindirmiştir. Bu destek Milletvekilimiz Harun Tüfekçi’nin Kulübümüz hakkında kuruluşundan günümüze yaptıklarını ve geleceğe yönelik yol haritasını anlattığı girişimler sonucunda gelmiştir.
Kulübümüze futbol sahalarının kullanım hakkını veren Eti Alüminyum A.Ş.nin bu günlere gelmemizde önemli bir yeri vardır” dedi. Yalçın ayrıca kendilerine destek veren bu kurumun iyi niyetini hiçbir zaman suiistimal etmediklerini ifade etti. Yusuf Yalçın, “Futbol sahalarını kullanırken gerçek sahibi gibi davrandık. Gücümüz nispetinde onarım ve bakımını yaparak sahaların ve soyunma odalarının kullanılırlığını koruduk. Kullanım esnasında Eti Alüminyum yetkililerini sıkıntıya düşürecek en küçük bir olayımız olmadı. Yıl içerisinde 200 ‘e yakın gencimizi amacımız doğrultusunda spora kanalize ederek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmamıza, bedenen sağlıklı, liderlik vasıflarına sahip hale getirmemize yardımcı olan Ayrıca var olan futbol yeteneklerini ortaya çıkararak futbol dünyasına kazandırma konusunda tesis desteğinin yanında maddi destekte de bulunarak gençliğimize sahip çıkan ve kısa zaman içerisinde bizden birileri olan Ekrem Cengiz’e, Şaban Cengiz’e Genel Koordinatör Cemil Tiryakioğlu’na İdari İşler Müdürü İhsan Cebeci’ye girişimleri ile kulübümüzün her zaman yanında olan Milletvekilimiz Harun Tüfekçi’ye teşekkür ederim” dedi.
1.Amatör kümede ve  Konya’nın tek temsilcisi olarak Ulusal Akdeniz liginde mücadele ettiğimiz bu yıl; belirlenen hedeflerimize ulaşmak için odalarımızın, esnaflarımızın ve belde belediyelerimizin ve medyamızın desteği yanında bu tür desteklerin daha da artacağı düşünmekteyim. Bu tür destekler bizleri daha çok çalışmaya ve başarılı kılmaya yöneltmektedir. Bize inanan ve güvenenlerin ümitlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.