Sevinç sürecek

Sevinç sürecek

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında ligde zor günler geçiren Mersin idmanyurdu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor'da hedef taraftarın yüzünü güldürmek

KARTAL BUGÜN GİDECEK

Torku Konyaspor’da gözler, yarın deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu maçına çevrildi. Sivasspor galibiyeti ve 37 puanla 22. haftayı 5. sırada kapatan Torku Konyaspor’da Mersin İdmanyurdu hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor.  Dün öğleden sonra, Kayacık tesislerinde basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, son çalışmayı bugün sabah yapacaklar ve öğleden sonra da karayoluyla Mersin’e gidecekler.

Ligde kalma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu’nu yenerek zirve takımlarını izlemeyi sürdürmeyi ve hafta içerisinde Beşiktaş ile oynanacak kupa maçı öncesi moral kazanmayı  amaçlayan Torku Konyaspor’da Mersin İdmanyurdu ile yarın öğleden sonra oynanacak karşılaşma öncesi Ali Turan dışında eksik yok.  Sarı kart cezası nedeniyle bu futbolcu takımdaki yerini alamazken, onun yerine Selim Ay forma giyecek.  Sarı kart cezası nedeniyle Sivas maçında oynayamayan Ömer Ali ise, bu hafta takımdaki yerini alacak.

Torku Konyaspor, Mersin maçından sonra hafta içerisinde, Perşembe günü Beşiktaş ile kupada karşı karşıya gelecek. Kartallar, ligin 24. haftasında ise, Pazar günü Trabzonspor’u konuk edecek.

ZOR MAÇ OLACAK

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, zorlu maçlar serisinin devam ettiğini söyledi. 'Sezonun en zor maçlarından birine Mersin deplasmanında çıkacağız' diyen Şan, "Takımların hedefleri doğrultusunda önemli ve kritik maçların oynanacağı bir döneme giriyoruz. Konyaspor'umuz, zorlu bir dönemden gelip yine son derece kritik karşılaşmalara çıkacağı bir sürece giriyor. Amacımız bu süreçten en iyi sonuçları alarak çıkmak ve ligdeki yükselişimizi devam ettirmek" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.