Serkan Uğurlu Ankara’dan Bafra’ya Badminton Türkiye İkincisi Olarak Döndü

Serkan Uğurlu Ankara’dan Bafra’ya Badminton Türkiye İkincisi Olarak Döndü

Ankara Sincan Spor Salonu'nda yapılan 15 yaş altı Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Bafra Atatürk Ortaokulu Öğrencisi ve Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Serkan Uğurlu çift erkeklerde Türkiye 2. si oldu. 15 Yaş Altı...

Ankara Sincan Spor Salonu'nda yapılan 15 yaş altı Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Bafra Atatürk Ortaokulu Öğrencisi ve Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Serkan Uğurlu çift erkeklerde Türkiye 2. si oldu.

15 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonası Ankara- Sincan spor salonunda yapıldı. Bafra Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Kırcalı, "Ankara sincan spor salonunda yapılan 15 Yaş Badminton Türkiye Şampiyonası'nda sporcumuzun Türkiye ikinciliğini kazanması 8-10 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan15 yaş Badminton Balkan Şampiyonasında ve 11-14 Aralık 2014 tarihleri arası İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Avrupa Gençler Turnuvasında Milli takımlarda görev alma hakkını kazandı. Bizlere her zaman badminton branşına destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Güven Özyurt'a, Spor şube müdürü Süleyman Demirtaş'a, Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürü Recep Arabacı’ya, antrenör arkadaşım Deniz Balçık'a, velilerimize, ilçemize ve ilimize bu başarıları getiren sporcuma teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.