Serdar Gürler: İki maç beni çok üzdü

Serdar Gürler: İki maç beni çok üzdü

Konyaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Serdar Gürler, Konyaspor’un YouTube kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki oyuncu, İspanya’ya macerasının kısa sürdüğünü söyledi. Fazla oynama imkanı bulamadığı kaydeden Gürler, “İspanya benim hayalimdeki bir ligdi.  İspanyada doğru takıma gitmedim. Ben oynayınca mutlu olan bir insanım. Orada oynamadığım zaman mutsuz oluyordum. Ve ondan ayrıldım. güzel bir deneyimdi” diye konuştu.
Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı oyuncusu bu sezon iki maça çok üzüldüğünü belirtti. Gürler “ Bu sezon unutamadığım maç yok. Ancak üzüldüğüm maçlar oldu. Trabzonspor maçında galibiyeti kaçırdık. Kasımpaşa maçında galibiyeti kaçırdık. Onlar üzdü. Ancak ne kadar iyi futbol oynadığımızı gösterdik 8 hafta boyunca. Çok şükür namağlup devam ediyoruz. Trabzonspor da namağlup. Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında açık ara 1 numaralı favori olduğunu düşünüyorum” dedi.
“ONUN SEVİYESİNE GELEMEZSİNİZ“
Gürler, Barcelona’dan ayrılarak Fransa’nın Paris Saint-Germain’e transfer olan Lionel Messi’nin çok iyi bir yeteneğe sahip olduğunu belirterek “Messi Allah'tan gelen bir yetenek. Ne kadar çalışırsanız çalışın onun seviyesine gelemezsiniz. Ronaldo'nun çalışma yeteneği var. Onun kadar çalışanı görülmedi. Adam robot gibi. Hayatını futbola adayan bir efsane” diye konuştu.
“TÜRKİYE'NİN EN İYİ 10 NUMARASI”
Konyaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Serdar Gürler, Türkiye’de Belhanda ile aynı takımda oynamak istediğini söyledi. Çok iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Gürler “ Bir gün ben Belhanda ile oynamak isterim. Bence Türkiye'nin en iyi 10 numarası. Bütün maçları izlerim. Belhanda maçta 10 tane top kaybetsin öne oynayarak, 2 tane geçerse karşı karşıya pozisyon oluyor. Özel yetenek, zarif bilekler. Kendisine de söyledim Göztepe - Galatasaray maçında ona duyduğum saygıyı. Mesut abi yeni geldi. Dünya yıldızı. Onun için şu anda bir şey diyemem. 10 yıldır ben bu  ligde oynuyorum. Gördüğüm en iyi 10 numara Belhanda" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.