Şenol Güneş'ten acı itiraf

Şenol Güneş'ten acı itiraf

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçından sonra açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Kasımpaşa maçından değerlendirmelerde bulunurken; istikrarlı bir kadro yaratamadıklarından dert yandı.
 
Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Şenol Güneş şunları söyledi;  "Kazanmamız gereken bir maçtı. Rakip moralle ve özgüvenle çok iyi geldiler buraya. Rahat oynadılar. Çabuk oyuncularına göre oynadık. Savunmamız akıllı ve dengeli oynadı. Oyunu kopartabilirdik. Bizim hatamızın olduğu bir pozisyon haricinde pozisyon vermedik. Teknik oyuncularımız zeminden dolayı çok etkilendi. Seyirciye teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza da teşekkür ediyorum. Daha farklı bitebilirdi bir hatayla berabere de bitebilirdi. Sivasspor ve Kasımpaşa gibi zor maçları kazandık'' 

''BÜYÜK TAKIMLARIN YANINDA KÜÇÜK KALIRSINIZ'' 
Şenol Güneş, Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarında kaybedilen puanlar için ise şunları söyledi; ''Karabük ve Gaziantep deplasmanlarında kaybettiğimiz puanlar ve Avrupa Ligi'nden elenişimiz olumsuz bir etki yaptı. Büyük takımlarda düşündüğünüzü yapamazsanız küçük kalırsınız. Performanslarını artıran oyuncularımız var. 3 savunmacımız yeni. Organize ataklar için uyum gerekiyor. İstikrarlı bir kadro yaratamadık, ilk devreyi böyle geçireceğiz gibi. Olcan için sevindim onun çok ihtiyacı vardı, moral ve güven açısından önemi vardı. Kendi formlarının altında olduğunu biliyorlar oyuncularımız. Mersin maçındaki oyunumuz kötüydü. Takım olarak agresif oyunumuz iyiydi bugün. Mersin maçında bu yoktu. Olcan da bu oyunculardan biriydi, O'nu tebrik ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.