Selçukun zor sınavı

Selçukun zor sınavı

Torku Selçuk bugün sahasında Tenis Dağcılık ile karşılaşacak. Torku Arenada oynanacak mücadele saat 16.00da başlayacak. Sarı-mavili ekip maç öncesi moral yemeğinde buluştu

Türkiye Basketbol 2. Ligi B grubunda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitespor sezonun 19. hafta maçında sahasında bugün Tenis Eskrim Dağcılık ile karşılaşacak. Torku Arena’da oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Murat Turan, Tahsin Kuzu, Sezin Oral hakem üçlüsü yönetecek.  
SELÇUK’A YENİ YABANCI
Sarı-mavililer Amarikalı Eric Devendorf ile anlaşma sağladı. Devendorf en son Avusturya liginde forma giydi. Konya’da Kızılay hastanesinde sağlık kontrolünden geçen yeni oyuncu daha sonra takımla ilk çalışmasına çıktı. Takımın tecrübeli antrenörü Halil Üner yeni yabancı oyuncuya İstanbul TED karşısında forma vermeyeceklerini söyleyerek
“Konya’da inanılmaz bir basketbol sevgisi ve yönetimin fedakarlığını gördüm. Biz de sporcularla el ele vererek kesinlikle bu sezon bu takımı yeniden BEKO basketbol ligine çıkarmak zorundayız. Bunun içinde çok çalışarak sezon başından bu yana görülen aksaklıkları ve eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz”  dedi.
TB2L de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde TED maçı öncesi Başkan yardımcısı Okay Tınkır tarafından takıma moral yemeği verildi Oyuncuların tamamının aileleri ile birlikte  katıldığı yemekte takım moral depoladı. Yemeğe Kulüp Başkanı Prof Dr. Kürşat Turgut, Başkan Yardımcıları Zeki Çimen, Okay Tınkır ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı. Torku Selçuk Üniversitesinin yönetiminde yer alan Okay Tınkır tarafından düzenlenen yemekte Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır “Torku Selçuk Üniversitesi olarak bundan sonra iyi mücadele edip içerde ve dışarıda yapacağımız tüm maçlarımızı kayıpsız atlatacağız. İnşallah sezon sonunda gülen taraf olacağız. Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi olarak takımımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.