Selçuk’un rakibi FMV

Selçuk’un rakibi FMV

Play-Off’un 2.Turu’nda FMV Işıkspor ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimizin tek hedefi bu turda da başarılı olarak finale adını yazdırmak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi Play-Off Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, 2.turda karşılaşacağı FMV Işıkspor maçının hazırlıklarını Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde günde çift çalışma yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı idman yapan Sarı-Mavililer öğleden sonra ise teknik taktik idmanı gerçekleştiriyor. Play-Off 1.turda başarılı maçlar çıkartarak 2.tura yükselen temsilcimiz aynı başarıyı 2.turda da sergileyerek adını finale yazdırmak istiyor. Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

2.turda rakiplerinin FMV Işıkspor olduğunu ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut”  Play-Off maçları her zaman zorlu ve çekişmeli geçer. 1.turda Akhisar Belediyespor ile karşılaştık. Bu maçlarda takımımız çok iyi bir oyun ortaya koydu ve 2.tura yükseldi. Bu turda ise rakibimiz FMV Işıkspor oldu. Zor maç olacak. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Hedefimiz rakibimizi geçerek adımızı final maçlarına yazdırmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Öte yandan yeşil-beyazlılar Play-Off 2. turun hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.  Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde kondisyon çalışması yapan sarı-mavililer öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yaptı. Hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürecek olan temsilcimizde moraller yüksek. Play-Off 2.turda da başarılı maçlar çıkartarak Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten” Play-Off 1.turda başarılı maçlar çıkartarak 2.tura yükselme başarısı gösterdik. Önümüzde zorlu maçlar var. Hedefimiz önümüzdeki maçları da kazanarak Beko Basketbol Liginde yükselmek. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan TB2L’de Final Grubu maçlarının ilk ayağı Yozgat’ta oynanacak. 2010-2011 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak 2 takımı belirleyecek Final Grupları maçlarının oynanacağı yerler, daha önce Çorum ve İstanbul olarak belirlenmişti. Ancak İlk Final Grubu maçları Çorum'dan Yozgat'a alındı. TB2L’de çift devreli lig usulüne göre yapılacak Final Grubu'nda, İlk Final Grubu mücadelesi 30 Nisan- 1 ve 2 Mayıs 2010 tarihlerinde Yozgat’ta oynanacak. İkinci Final Grubu maçlarına ise İstanbul Sinan Erdem Olimpiyat Salonu ev sahipliği yapacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.