Selçuk’un ilk rakibi Oyak

Selçuk’un ilk rakibi Oyak

Torku Selçuk Üniversitesi Antalya'da bu yıl ilk kez düzenlenen Antalya Cup Basketbol Turnuvası'na katılmak için bu şehre gitti. İlk maç bugün saat 19.00’da Oyak Renault ile

T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlık maçları oynamaya başlayan sarı-mavili ekip Gaziantep’ten sonra şimdi de Antalya’da sezon öncesi provası yapacak. Temsilcimiz bu sabah saat 07.00’de Antalya’ya gitti. Torku Selçuk ekibi Antalya Dedeman Otel’de konaklayacak.
Antalya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda basketbol severlerin ücretsiz olarak izleyebileceği turnuvanın programı şu şekilde olacak;23 Eylül Perşembe: 19.00 Torku Selçuk Üniversitesi-Oyak Renault, 21.00 Antalya Büyükşehir Bld.-Ted Ankara Kolejliler. 24 Eylül Cuma: 19.00 Ted Ankara Kolejliler-Torku Selçuk Üniversitesi, 21.00 Antalya Büyükşehir Bld.-Oyak Renault, 25 Eylül Cumartesi: 19.00 Oyak Renault-Ted Ankara Kolejliler, 21.00 Antalya Büyükşehir Belediye-Konya Selçuk Üniversitesi.
TINKIR BAŞARIDAN EMİN
Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Bu sezon başarılı olacağız. Şampiyonluk sevincini yaşayıp yeniden Beko Basketbol Ligindeki yerimizi alacağız” dedi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Antrenmanlarda takımı yalnız bırakmayan Torku Selçuk Üniversitesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, takımın gün geçtikçe istenilen seviyeye bir adım daha yaklaştığına dikkat çekerken, gerek takım gerek yönetim olarak bu sezon Torku Selçuk Üniversitesini hak ettiği yere taşıma hedefinde olduklarını söyledi. Sezon öncesi oynayacakları hazırlık maçlarıyla eksiklerini tespit etme imkanı bulacaklarını ifade eden Tınkır, “Gaziantepteki turnuvada takımımız her ne kadar uyum sorunu yaşasa da bölüm bölüm sergilediği basketbolla ilerisi için umut vermiştir. Önümüzdeki süreçte Ankara, Antalya ve Konya’da oynayacağımız özel maçlarda eksikleri daha net tespit etme imkanı bulacağız. Bunun yanı sıra yapacağımız yerli ve yabancı oyuncu takviyeleri ile kadro kalitemizi de iyice güçlendireceğiz” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi olarak hedeflerinin 1. Lig olduğuna dikkat çeken Tınkır, bu sezon başarıya ulaşma adına ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyacaklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.