Selçuk’un hedefi final

Selçuk’un hedefi final

Çeyrek Final’de FMV ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar sürüyor. Temsilcimiz Işıkspor’u mağlup ederek Konya’ya avantajlı dönmek istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Çeyrek Final Turunda deplasmanda FMV Işıkspor ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını İstanbul’da sürdürüyor. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde taktik ağırlıklı idman gerçekleştiren sarı-mavililerde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

FMV Işıkspor ile zorlu maçlara çıkacaklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten” Çeyrek final’de ilk maçımızı deplasmanda FMV Işıkspor ile yapacağız. Hazırlıklarımızı İstanbul’da sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. İlk maçı kazanarak Konya’ya avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi. 2 galibiyet alan takımın Final Foura kalacağı çeyrek finalde FMV Işıkspor-Torku Selçuk Üniversitesi eşleşmesinde saha avantajı İstanbul ekibinde. Takımlar arasında ilk maç cumartesi günü saat 13.00 te İstanbul Işık Spor Okulları Ayazağa Kampüsünde oynanacak. Rövanş maçı ise 14 Nisan Çarşamba günü saat 17.00 de Konya da oynanacak.
Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, takımın bu turu da geçip adını Final Four a yazdırması için kolları sıvadı. İstanbul a tam kadro çıkarma yapma hazırlığında olan yöneticiler maç öncesi teknik heyet ve oyuncuların Akhisar Belediyespor galibiyetleri ve tur primini de ödeyeceği öğrenildi. Bu arada İstanbul’a taraftar da götürülmesi kararı alındı. Temsilcimizi desteklemek isteyen spor severler için otobüsler ayarlanıyor.
FMV Işıkspor ile çok zorlu maçlara çıkacak olan Sarı-mavili ekibimizde teknik heyet ve oyuncular galibiyete kenetlenmiş durumda. Işıkspor u İstanbul’da yenerek Konya ya avantajlı bir skorla dönmenin hesabını yapan ekibimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 2 galibiyet alan takımın Final Foura kalacağı çeyrek finalde FMV Işıkspor-Torku Selçuk Üniversitesi eşleşmesinde saha avantajı İstanbul ekibinde. Takımlar arasında ilk maç cumartesi günü saat 13.00 te İstanbul Işık Spor Okulları Ayazağa Kampüsü nde oynanacak. Rövanş maçı ise 14 Nisan Çarşamba günü saat 17.00 de Konya da oynanacak. Gerek duyulması halinde ise 3. maç 17 Nisan Cumartesi günü yine İstanbul da oynanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.