Selçuk’ta yabancı arayışı sürüyor

Selçuk’ta yabancı arayışı sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve bu doğrultuda Ankara’da düzenlenen özel turnuvaya katılan Erkekler Basketbol 2. Lig temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ikinci maçta bugün Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek.

 Ankara Kolejliler Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Dün akşam saatlerinde ev sahibi Ankara TED Kolejliler ile karşılaşan sarı-mavililer, turnuvanın üçüncü maçında da yarın Gelişim Koleji ile kapışacak. Bu mücadele ise saat 14.00’de oynanacak.
Yaklaşık iki aydır lige hazırlandıklarını söyleyen Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Kalyoncu, “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmekteyiz. Artık lig öncesi son rötuşları yapıyoruz. Ankara’da katılacağız turnuva ve akabinde bizim ev sahipliğimizde gerçekleştirilecek hazırlık turnuvasıyla birlikte lige büyük ölçüde hazır olacağız. Yerli transferimizi bitirdik. Şimdi bir tek yabancı eksiğimiz kaldı. Bunun için yoğun bir şekilde arayışlarımız sürüyor. 3-4 tane isim belirledik. Muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde takıma maksimum düzeyde katkı sağlayacağına inandığımız yabancı oyuncuyu aramıza dahil edeceğiz” dedi.
Selçuk Üniversitesi’nde yeniden çalışma imkanı bulduğu için mutlu olduğunu belirten teknik menajer Fevzi Keçeli ise “Takımı tekrar 1. Lig’de görmek istiyoruz ve bu noktada katkım olabileceğini düşünerek buraya geldim. Lig hazırlıklarımız sürüyor. Önümüzdeki turnuvaları en iyi şekilde değerlendirip sezona her yönüyle güçlü girmek istiyoruz. Çok güvendiğimiz bir hocamız ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek” diye konuştu.
YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Öte yandan Selçuk Üniversitesi yönetimi haftalık toplantısını gerçekleştirip durum değerlendirmesini yaparken, Kulüp Başkanı Kürşat Turgut, Güçlü yönetimimiz ve iddialı kadromuzla şampiyonluğun en önemli adaylarından birisiyiz dedi Kulüp Başkanı Turgut un başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Sarı-mavili ekibin yöneticileri lig öncesi durum değerlendirmesinde bulundular.
Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut lig öncesi önlerinde iki haftalık bir sürenin kaldığına dikkat çekerek, Torku Selçuk Üniversitesi olarak bu sezon kadroyu neredeyse tamamen yeniledik. Geçen yılki kadrodan Murat, Emre ve Hakan kaldı. Genç oyuncularımız Mustafa ve Emrah ile de yola devam ediyoruz.  Diğer tüm oyuncular aramıza yeni katıldı. İyi bir kadro kurduğumuz inancındayız. Şu an için tek eksiğimiz yabancı bir oyuncu. Pota altını etkili kullanabilecek sayı ve ribauntlarda takıma ekstra katkı sağlayacak iyi bir yabancı oyuncu almak için çalışmalarımız sürüyor. Belirlediğimiz bazı isimler var. Hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. İnşallah en kısa sürede takıma önemli bir güç katacak yabancı oyuncuyu da aramıza dahil edeceğiz dedi.
Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayacaklarını da yineleyen Başkan Turgut, Son derece güçlü bir yönetimimiz var. Takımın başına bu ligi çok iyi tanıyan, bilgi ve birikimine güvendiğimiz Ayhan Kalyoncu hocamızı getirdik. Yine tecrübeli ve etkili oyuncu grubuna sahibiz. Zor bir lig olacak. Çok sayıda iddialı takımın bulunduğu grupta mücadele edeceğiz. Ancak biz gerek takımımıza gerekse de taraftarlarımıza ve ön önemli Konya?nın bu zorlu maratonda bize vereceği maddi-manevi desteğe çok güveniyoruz, Şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından birisiyiz diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.