Selçuk’ta karar günü

Selçuk’ta karar günü

Tenis Dağcılık karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Selçuk Üniversitesi’nde moraller bozuk. Sarı-mavili yönetim kurulu bugün bir araya gelerek önümüzdeki haftalar için önlem almayı planlıyor


Türkiye Erkekler 2. Basketbol Ligi B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Tenis Eskrim Dağcılık karşısında aldığı yenilgiye üzülüyor. Lig’in alt sıralarında bulunan Tenis Dağcılık karşısına mutlak galibiyet hesapları ile giden ve eklenmedik bir yenilgi alan sarı-mavililer bu yenilgi ile 6. sıraya geriledi. Şok yenilgi ile moral kaybeden temsilcimiz, önümüzdeki haftalarda iyi bir galibiyet serisi yakalayarak bu yenilgiyi telafi etmenin hesaplarını yapıyor.
Sezona mutlak şampiyonluk ve yeniden BEKO Basketbol ümidi ve hedefi ile giren Torku Selçuk Üniversitesinde alınan TED yenilgisi tüm hesapları alt üst etti. Sarı-mavili yönetim bugün olağanüstü toplanarak kötü gidişata son vermek için teknik heyetten geniş kapsamlı bir rapor alacak. Torku Selçuk Üniversitesinde hafta sonu İstanbul deplasmanında TED karşısında alınan yenilgi ve sahada ortaya konulan mücadele yönetimi alarma geçirdi. Sarı-Mavili takımı İstanbul deplasmanında yalnız bırakmayan yöneticiler, bu maçta ortaya konulan performansın hayal kırıklığına neden olduğu görüşünde birleşerek acil köklü kararlar alınması gerektiğini söylediler.
İstanbul deplasman maçını izleyen Başkan Vekili Zeki Çimen, Başkan Yardımcıları Okay Tınkır ve İbrahim Çınar ile As Başkan Mustafa Baykan takımın TED karşısında ki mücadelesini ve alınan sonucun asla kabul edilemeyeceğini ifade ettiler. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır bu konuda yönetim kurulunun ve icra heyetinin acilen toplanacağını söyleyerek: Konya’yı kucaklayan şehrin iş ve spor dünyasını temsil eden spor adamlarından oluşan böyle bir yönetimin almış olduğu riskin karşılığı böyle bir oyun böyle üzücü bir skoru asla kabul etmiyoruz. Biz sporcuların teknik heyetin her isteklerini yerine getirmeye çalışırken böylesine bir sonuç asla kabul edilemez. Bu konu için de önce teknik heyetten çok geniş kapsamlı bir rapor istedik. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda yönetim olarak en radikal kararlar alınacaktır dedi. Öte yandan son yenilgi ile camiada ağızları bıçak açmıyor. Takımın ise bugün hafta sonu oynanacak olan Beykoz maçı için çalışmalara başlayacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.