Selçuk’ta hedef final

Selçuk’ta hedef final

Çeyrek Final 1. maçında FMV Işıkspor’u 54-51 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen sarı-mavililer 2. maçını Çarşamba günü evinde yapacak. Temsilcimizin tek hedefi finale çıkmak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Çeyrek Final karşılaşmasında deplasmanda FMV Işıkspor’u 54-51 mağlup ederek Final Four yolunda 1-0 öne geçen Selçuk Üniversitesi Çarşamba günü karşılaşacağı 2.maç için hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla start verecek. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde sabah kondisyon ağırlıklı idman yapacak olan Sarı-Mavililer öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışma yapacak. Yarın son çalışmasını gerçekleştirecek olan temsilcimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Çeyrek Final ilk maçında FMV Işıkspor’u yendiklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, final’e yükseleceklerini söyledi. Çarşamba günü zor bir maça çıkacaklarının altını çizen Öten” Çeyrek Final 1.maçında deplasmanda FMV Işıkspor ile karşılaştık. Zor bir maç oldu, ama kazanmasını bildik. Şimdi ikinci maçımızı Çarşamba günü kendi evimizde oynayacağız. Takımda moraller yüksek. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak bu maçı kazanıp adımızı Final Four’a yazdırmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan TB2L’de Final Grubu maçlarının ilk ayağı Yozgat’ta oynanacak. TB2L’de çift devreli lig usulüne göre yapılacak Final Grubu'nda, İlk Final Grubu mücadelesi 30 Nisan- 1 ve 2 Mayıs 2010 tarihlerinde Yozgat’ta oynanacak.
İkinci Final Grubu maçlarına ise İstanbul Sinan Erdem Olimpiyat Salonu ev sahipliği yapacak. 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak İstanbul Sinan Erdem Olimpiyat Salonu’nun ilk test organizasyonu olacak İkinci Final Grubu maçları 7-8-9 Mayıs 2010 tarihlerinde oynanacak. Final Grubu sonucu ilk sırayı alan takım 2009-2010 sezonu TB2L şampiyonu olurken, ilk iki sırayı alan takımlar TBL’ye yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.