Selçuk’ta Gözler Kepez’e çevirdi

Selçuk’ta Gözler Kepez’e çevirdi

TB2L’de oynadığı iki maçı da kazanan ve lige iyi bir başlangıç yapan Torku Selçuk Üniversitesi’nde bu hafta sonu Antalya’da oynanacak olan zorlu Kepez Belediye maçı için çalışmalar yüksek moralle start aldı.

Sarı-Mavili kulübün Başkan Yardımcılarından Okay Tınkır, Gelişim Koleji maçında ligin ilk maçı olmasına rağmen tribünleri dolduran yüzlerce sporsevere ve üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, ‘Bu anlamlı galibiyet Konya için hayırlı olsun. Ligin ilk maçları ilk haftaları her takım için zordur. Biz lige İstanbul deplasmanında İTÜ gibi basketbol sporunun ekol olmuş bir kulübünü yenerek başlarken bu yılki iddiamızı da gözler önüne seriyorduk. Sahamızdaki ilk maçta da bu galibiyet serisini sürdürdüğümüz için mutluyuz’ derken başkan yardımcılarından İbrahim Çınar da bu hafta Antalya’da oynanacak olan zorlu maça dikkat çekerek, ‘Geçen yıl Beko Basketbol liginden düşen lig tecrübesi yüksek olan bir rakiple oynayacağız. Rakibimiz kadrosunu yeni isimlerle takviye etti. İki takımın iddiası da ortada. Bu maçı kazanmak istiyoruz’ dedi.
Genel Sekreter Tayfun Yenikaynak ise Gelişim Koleji maçından sonra yönetim kurulu üyeleri olarak galibiyeti teknik heyet ve sporcularla kutladıktan sonra Kepez Belediye maçı için galibiyet sözü aldıklarını hatırlatarak, ‘Konya olarak bu sezon mutlu bir son için yola çıktık. İnşallah bunu da başaracağız. Takımımız her geçen hafta üzerine katarak yoluna devam ediyor. Yeni transferlerin uyum sorunu tamamen ortadan kalktığında çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz. Bu yolun sonu şampiyonluk. Konya spor kamuoyundan alacağımız destekle mutlu sona ulaşacağız’ dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.