Selçuk’ta görev dağılımı

Selçuk’ta görev dağılımı

Yeni sezonda Beko Basketbol ligine dönmek isteyen Torku Selçuk Üniversitesinin yeni yönetimi Prof. Dr. Kürşat Turgut Başkanlığında görev bölümünü gerçekleştirdi

TB2L de bu sezon mutlaka Beko Basketbol ligine yükselmeyi hedefleyen temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni yönetim görev bölümünü gerçekleştirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut Başkanlığında yapılan görev bölümü şu şekilde gerçekleştirildi.

Kürşat Turgut Başkan, Zeki Çimen Başkan Vekili,  Okay Tınkır, Başkan Yard. (Teknik İşlerden Sorumlu, Hüseyin Sarıköse Başkan Yard. (Mali İşlerden Sorumlu), Ali Arıkoğlu Başkan Yard. (İktisadi İşlerden Sorumlu), İbrahim Çınar Başkan Yard. (Soysal İşlerden Sorumlu), Süleyman İslambay Başkan Yard. (İdari İşlerden Sorumlu), Enes Ünlüer Başkan Yard. (Dış İlişkilerden Sorumlu), Gülvezir Korkmaz Başkan Yard. (Medya ve Taraftar Sorumlusu), Osman Hekimoğlu Başkan Yard (Altyapı ve Sağlık İşleri Sorumlusu), Ahmet Baydar Başkan Yard. (Organizasyon İşleri Sorumlusu), Abdullah Özbey Başkan Yard. (İnternet ve Yayın Kurulları Sorumlusu), Memduh Oğuz Hukuk Koordinatörü
Bekir Karataş As Başkan (İdari İşlerden Sorumlu), Sadullah Süslü As Başkan (Kamu ile İlişkilerden Sorumlu), Mustafa Kulu As Başkan (Mali İşlerden Sorumlu)
Hasan Özdemir As Başkan (Sosyal İşlerden Sorumlu) Faruk Güraksu As Başkan (Teknik İşlerden Sorumlu), Ali Tabak As Başkan  (Altyapıdan Sorumlu), Güven Öten Basın Sözcüsü Tayfun Yenikaynak (Genel Sekreter), Celal Emiroğlu (Genel Sayman), Bülent Kaftanoğlu (Basketbol Şube Sorumlusu), Fatih Ekizer (Basketbol Şube Sorumlusu), İsmail Kara (Basketbol Şube Sorumlusu), Recep Çınar (Basın ve Medya sorumlusu), Ahmet İzgi (Proje ve Kaynak Sorumlusu), Mustafa Baykan (Reklam-İletişim-Pazarlama Koordinatörü), Mehmet Horasanlı (Halkla İlişkiler Sorumlusu), Sıtkı Beşiktepe (Deplasman ve Maç Organizasyon Sorumlusu), Yavuz Tezcan (Transfer Komitesi Üyesi ve Dernek Sorumlusu),Okan Ekesoy (Transfer Komitesi Üyesi), H. İbrahim Kafaoğlu (Transfer Komitesi Üyesi) Musa Dilek (Ağırlama ve Temsil Sorumlusu), Mustafa Azman (Alt yapı sorumlusu), Mehmet Kamanlı (Akreditasyon ve salon sorumlusu), Uğur Özteke (Üye)
TORKU SELÇUK’TAN AKKONAK’A TEŞEKKÜR
Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi sporcuların ve teknik heyetin beslenme sponsorluğunu üstlenen Akkonak Restorana teşekkür etti TB2L de ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi yeni sezon için arayışlarını ve çalışmalarını sürdürürken sporcuların ve teknik heyetin beslenme sponsorluğunu üstlenen Akkonak restoranın sahibi Musa Dilek’e teşekkür etti. Sarı-Mavili kulübün yöneticilerinden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı geçtiğimiz sezonlarda olduğu bu yılda kulübe destek olan ayrıca yeni yönetimin oluşumunda yönetim kurulu üyeliği teklifini kabul ederek kulübe desteğini artıran Akkonak restoranın sahibi Musa Dilek e teşekkür ederken, Musa Dilek de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlar ölçüsünde üniversitenin tüm faaliyetlerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.