Selçuk’ta Caner kadro dışı

Selçuk’ta Caner kadro dışı

Selçuk Üniversitesi yönetimi, başarısız sonuçların ardından önlemler alıyor. Caner süresiz kadro dışı bırakılırken, 3 oyuncu da son kez uyarıldı. Sezon başında belirlenen disiplin cezaları da artırıldı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda sıkıntılı günler geçiren ve aldığı başarısız sonuçlarla zirve yarışında büyük yara alan Torku Selçuk Üniversitespor’da, yönetim kötü gidişe el attı. Ligin zayıf takımları arasında yer alan Tenis Eskrim’e yenilerek hayam kırıklığı yaşatan ekibimizde, yönetim antrenör Altar Tunçkol’dan sözle ve yazılı rapor istedi.
Sarı-Mavili yönetim hocadan gelen rapor doğrultusunda ilk olarak sezon başında Antalya Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen Caner’i süresiz kadro dışı bıraktı. Caner’in disiplinsiz davranışlarından vazgeçmemesi üzerine kadro dışı bırakıldığı açıklanırken, ismi açıklanmayan 3 oyuncuda son kez uyarıldı. Bu oyuncuların da davranışlarında değişiklik olmaması durumunda kadro dışı bırakılması bekleniyor.
Yönetim ayrıca sezon başında belirlenen disiplin cezalarını da yeniden gözden geçirdi ve cezaları yüzde yüz oranında artırdı. Ligin kalan dönemi için kesinlikle disiplinsizliğe taviz vermeyecek olan Sarı-Mavili yönetim ayrıca teknik heyetin raporu doğrultusunda en az iki mevki için transfer yapmayı kararlaştırdı. Hangi mevkilere transfer yapılacağı açıklanmazken, en kısa sürede transferlerin bitirilmesi hedefleniyor.
TINKIR: HEDEFTEN SAPMADIK
Ligde kötü günler geçiren ancak kadro yapısı olarak 2. Ligin en güçlü takımları arasında gösterilen Torku Selçuk’ta yönetim şampiyonluk hedefinde değişiklik olmadığını açıkladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, son haftalarda alınan başarısız sonuçlara rağmen, iddialarını sürdürdüklerini belirterek, “Belki grubumuzu ilk 2 içinde bitiremeyeceğiz ama kesinlikle play-off kalacağız. Biz yönetim olarak sezon sonunda bu kadroyla Beko Basketbol Ligine çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız desteğini bizden esirgemesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.