Selçuk’ta bir transfer daha

Selçuk’ta bir transfer daha

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlanan Torku Selçuk Üniversitespor Optimum TED Ankara Kolejliler’den pivot oyuncusu Kaan İşbilen’i renklerine bağladı

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi kadrosunu takviye etmeye devam ediyor. Amerikalı Chief i sağlık sorunları nedeniyle gönderen temsilcimiz sezon başında Ankara ekibi Optimum TED Kolejlilerle anlaşan 2.07 metre boyundaki pivot oyuncusu Kaan İşbilen’i renklerine dahil etti. 1983 doğumlu olan ve basketbola Karşıyaka altyapısında başlayan Kaan, 3 yıl İzmir ekibinde forma giydikten sonra Samsunspor, Vestel Manisaspor, İzmir BB, Bursa Basket, Ormanspor, Çırağan Koleji ve Pamukkale Üniversitesi formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Pamukkale Üniversitesinde başarılı bir sezon geçiren ve maç başına ortalama 25.9 dakika süre alıp 11.8 sayı, 5.7 ribaunt, 1.2 asist ortalamasıyla oynayan Kaan, temsilcimizin Gaziantep’te katıldığı Yaşar Sevim Turnuvası’nın son maçı olan Genç Telekom müsabakasında da forma giymiş ve takıma 7 sayılık katkı sağlamıştı.
ÜNİVERSİTE GALİBİYETLE TAMAMLADI
Yaşar Sevim Turnuvasının son gününde Torku Selçuk Üniversitesi, Genç Telekomu 72-64 mağlup etti. Temsilcimiz turnuvayı 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile tamamladı. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 2010-2011 sezonu öncesi katıldığı ilk özel turnuvada ikincilik aldı. Merhum spor adamı Prof. Dr. Yaşar Sevim anısına bu yıl ikincisi düzenlenen ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı turnuvanın son gününde Genç Telekom ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi rakibini 72-64 mağlup etti. Turnuvanın son maçında ise Gaziantep Büyükşehir Belediye, Adanaspor’u 73-54 yenerek Yaşar Sevim Turnuvası’nda birinci oldu. Turnuvada ikinciliği Torku Selçuk Üniversitesi, üçüncülüğü Genç Telekom, dördüncülüğü Adanaspor elde etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.