Selçukspor'da Kılıç, dönemi resmen başladı

Selçukspor'da Kılıç, dönemi resmen başladı

Konya Anadolu Selçukspor, Konyalı teknik direktör Gürses Kılıç ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

Tatlıcak Tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Mehmet Güney, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, Başkan yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ömer Zeren, Mali işler ve Hukuk işleri Sorumlusu Mehmet Ali Gökhan, Genel Sekreter Abdullah Yayla, Alt yapı Sorumlusu Murat Erdoğdu ve Tesisler sorumlusu Serkan Abaz, teknik direktör Gürses Kılıç ve basın mensupları katıldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Güney imza törerinde yaptığı açıklamada , “Yeni sezon öncesinde Konya’lı bir teknik adam olan Gürses Kılıç hocamız ile anlaştık. 1 + 1 yıllık sözleşme imzalayarak takımımızı Gürses hocaya emanet ediyoruz. İnşallah önceki sezonlarımızdan daha iyi neticeler alarak Konya’ya ve Konyaspor’a da futbolcu yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu anlamda her iki taraf içinde anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Konya’mıza ve hepimize hayırlı uğurlu olur” dedi.

Yeni teknik direktör Gürses Kılıç ise yaptığı açıklamada, "Oldukça heyecanıyım. Sonuçta ben Konya’lıyım. Konya’da futbola başladım Konya’da futbolcu olarak Ereğli de, Seydişehirde, Konyaspor’da görev yaptım. Ancak antrenör olarak uzun yıllardır dışarıda çalışıyorum. Bugüne kadar Konya’da hiç görev yapma fırsatımız olmamıştı. Bugüne kısmetmiş artık. İnşallah başlangıcı kadar devamı ve sonu da hepimiz için hayırlı olur güzel olur. İyi bir çalışma dönemi geçirmeyi diliyorum. Kendi ekibim ve yönetim kuruluyla ve siz değerli medya üyeleriyle hep beraber güzel bir çalışma ortamı sağlarız. İyi bir sezon geçiririz. Bizim hedefimiz Konyaspor’a kazandırabilirğimiz kadar oyuncu kazandırmak. Her anlamda yeterli derecede, hem fiziksel hem teknik - taktiksel anlamda hazır bir oyuncu olarak Konyaspor’a vermeye çalışmak. Temel amacımız bu. Aynı zamanda ligi yaşamak ve en iyi şekilde Konya’yı temsil etmek. Yeni sezon kadro oluşturma çalışmalarımız da devam ediyor. Prensip olarak başkanım ve yönetim kuruluyla görüştüğümüzde Konyaspor’a hedefleyerek oyuncuları takıma kazandırmak istiyoruz. Şu ana kadar alınan oyuncular da genç oyuncular. Bundan sonraki süreçte de genç oyuncular üzerinde ağırlıklı duracağız. Hem genç, hem de maç ve lig tecrübesi olan oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Daha sonra Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Teknik Direktör Gürses Kılıç sözleşmeyi imzaladılar.

Gürses Kılıç daha önce sırasıyla Adıyamanspor, Çorumspor, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, B. Çekmece Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayspor, Çorum Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği ve Tuzlaspor takımlarında görev yaptı. Gürses Kılıç'ın yardımcılıklarını Murat Kol, Yalçın Arıkan ve Kemal Özyurt yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.