Selçukspor, Üsküdarspor ile karşılaşacak

Selçukspor, Üsküdarspor ile karşılaşacak

Temsilcimiz Anadolu Selçukspor yeni sezonun hazırlıklarını Afyon'da sürdürüyor. Yavru Kartal bugün Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ki rakibi olan Anadolu Üsküdarspor ile karşılaşacak.

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a futbolcu hazırlamak olan Konya Anadolu Selçukspor, yeni sezonun hazırlıklarını hedefleri doğrultusunda sürdürüyor. Yeni sezonda gözünü üst sıralar diken temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da hedef en az Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta play off oynamak. Bu doğrultu da yeni sezonun çalışmalarını sürdüren Yavru Kartal geçtiğimiz günlerde Afyon'a gitti.

İKİ FARKLI 11 DENEDİ

Afyon'da 2 hazırlık maçı oynamayı planlayan Anadolu Selçukspor, bu maçlardan ilkini Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'a karşı oynadı. Temsilcimiz rakibine penaltı golüyle 1-0 kaybetti. Teknik direktör Cenk Özcan, Kocaeli Birlikspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında her iki yarıda farklı onbirler sahaya sürdü. Cenk Özcan birçok oyuncuyu izleme şansı buldu. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor,Ufukhan ile bir penaltı atışından yararlanamazken iki kezde direğe takıldı.

RAKİP ÜSKÜDARSPOR

Temsilcimiz bugün Afyon'da ikinci ve son hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ki rakiplerinden Anadolu Üsküdarspor ile bugün saat 10.00'da karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.