Selçuklu’ya ISO Enerji  Yönetim Belgesi verildi

Selçuklu’ya ISO Enerji  Yönetim Belgesi verildi

Selçuklu Belediyesi Türk Standartları Enstitüsü Kurumu (TSE) tarafından “TS EN 50001 Enerji Yönetim Sistemi” Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Son dönemde enerji verimliliği noktasında sürdürdüğü örnek çalışmalarıyla dikkat çeken Selçuklu Belediyesi’nin bu başarısı TSE tarafından da belgelendirildi.  Bu çerçevede Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya “TS EN 50001 Enerji Yönetim Sistemi” Belgesi’ni takdim etti.  

Selçuklu Belediyesi’nde gerçekleştirilen takdim törenine TSE ve belediye yetkilileri katıldı.

Başkan Pekyatırmacı,“ Hizmet kalitemizi en üst seviyeye yükseltmeye gayret ediyoruz” 

Türk Standartları Enstitüsü Başkan ve heyetini Selçuklu’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı TSE’nin önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Ülkemizin hizmet sektörü,  üretim sektörü ve kurumsal alanlarda kendisini daha iyi ifade edebilmesi ve her alanda standartlarımızın geliştirilmesi ve yükseltebilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atıyorsunuz. Öncelikle bütün heyetinize bu değerli çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyesi olarak hem hizmet kalitemizi yükseltme hem de yaptığımız çalışmalarda en üst seviyede verimli ürünler elde etmek için Türk Standartları Enstitüsü'yle her zaman iş birliği halinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu manada Selçuklu Belediyesi ilk TSE belgesini alan belediyelerin içerisinde yer alıyor. Daha önceki süreçlerde kalite yönetimi belgesi, iş sağlığı güvenliği belgesi, müşteri memnuniyeti belgesi ve diğer alanlarda da belgelerini alan ve Türk Standartları Enstitüsü'yle de en verimli çalışmayı yapan belediyeyiz” dedi.

Ev sahipliğinden dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür eden çerçevede Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Mahmut Sami Şahin  “Selçuklu Belediyemizle, sizinle bahsettiğimiz üzere hem belgelendirme hem sertifikasyon alanlarında geçmiş dönemlerde çok yoğun bir çalışma içerisinde olduk” ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.