Selçuklu’nun konuğu Aksaray

Selçuklu’nun konuğu Aksaray

Hentbol Birinci Ligi D Grubunda mücadele eden Konya takımı Selçuklu Belediyespor bugün sezonun erteleme maçında sahasında 68 Aksarayspor ile karşı karşıya gelecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak. Sezona Sakarya Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile başlayan mavi-beyazlı ekibin ikinci maçı ise ertelenmişti. Sezonun 3. hafta maçında deplasmanda İstanbul Anafen ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor bu maçta güçlü rakibine 40-30 mağlup oldu.
Sahasında henüz maç yapmayan mavi-beyazlı ekip bugün oynayacağı 68 Aksarayspor maçı ile taraftarının karşısına çıkacak. Selçuklu Belediyespor bu zorlu mücadeleyi kazanarak hem Anafen yenilgisini telafi etmek hem de sahasında sezona galibiyetle başlamak istiyor. Bünyesinde birçok milli oyuncuyu da barındıran Selçuklu Belediyespor Konya’da hentbol branşını geliştirmeyi ve bu branşa olan ilgiyi arttırmak istiyor.  Konuyla ilgili konuşan Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar iyi bir ekip oluşturduklarını ve hentbol branşında Konya ismini duyurmak istediklerini ifade etti.
Bakar, “ Konya’da hentbolun gelişmesi ve ilgi görmesi adına elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Selçuklu Belediyespor çatısı altında bulunduğumuz ligde başarılı sonuçlar almak. Birçok oyuncumuz Selçuklu Belediyespor etiketi ile milli takımlarda görev yapıyor. Bu durum Konya için büyük kazanç. Bize bu yolda destek veren başta Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ve kulüp başkanımız Fatih Şahin’e teşekkür ediyorum. Grubun en güçlü takımı olan Anafen’e deplasmanda yenildik. İyi mücadele ettik ancak bu mücadelemiz galibiyet için yeterli olmadı. Sahamızda erteleme maçında 68 Aksarayspor ile oynayacağız.  Bu karşılaşma ile yeni sezonda ilk kez taraftarımızın karşısına çıkacağız. Konya halkını bu maça ve çocuklarını izlemeye davet ediyorum. Eminim ki karşılaşmayı izleyenler büyük zevk alacaklardır. Amacımız taraftarımızın karşısına çıktığımız ilk maçı kazanarak Anafen yenilgisini telafi etmek ve moral bulmak istiyoruz” diye konuştu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.