Selçuklu’nun judocuları madalya aldı

Selçuklu’nun judocuları madalya aldı

Judo Federasyonu’nca düzenlenen Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Şanlıurfa Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Şampiyonaya Konya’dan en fazla sporcu ile katılma hakkı kazanan Selçuklu Belediyesporlu sporcular gençler kategorisinde ilk kez mücadele etmelerine rağmen madalya ile döndüler. Erkekler 60 kilogramda Ahmet Şahin Kaba ile 66 kilogramda Celaleddin Doğan üçüncülük kürsüsüne çıkarken, bayanlarda Betül Aydın finalde rakibine yenilerek ikinci oldu. Betül Aydın elde ettiği bu başarı ile Milli takım kampına davet edildi.

Milli takıma sürekli olarak sporcu gönderme başarısını yakalayan Selçuklu Belediyespor, Türkiye Şampiyonası’nda 6 sporcusunu da ilk 10 içine sokmayı başardı. Elde edilen bu başarıdan sonra Ömer Kocaoğlu, Deniz Bağlar ve Sevilay Kaplan Antalya’da yapılacak olan Milli takım hazırlık kampına katıldılar. Betül Aydın ve Ahmet Şahin Kaba ise Çankırı’da düzenlenen kampa katılacak.
Şanlıurfa’da yapılan müsabakalardan sonra Selçuklu Belediyesporlu judocuları tebrik eden Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, “Selçuklu Belediyespor Kulübü ülkemizin bu branştaki en güzide kulüplerinden biri olmayı başarmıştır. Uluslararası alanda ülkemizi temsil eden sporcuların yetişmesine imkan sağlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” dedi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise alınan derecelerden dolayı sporcuları tebrik etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.