Selçuklu’dan başarıya ödül

Selçuklu’dan başarıya ödül

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Selçuklu Belediye Meclisi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi

Selçuklu Belediye Spor Kulübü bünyesinde tekvando, güreş, bisiklet, kick-boks, wushu, judo, karate ve jimnastik branşlarında başarılı olan sporcular Selçuklu Belediye Meclisi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. 2015 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren başarılı sporcular, Selçuklu Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısına katıldılar. Meclis toplantısı öncesi gerçekleştirilen törenle 66 sporcu;  53 tam, 17 yarım ve 23 çeyrek altınla ödüllendirildi.

“Sporcularımızın ulusal ve uluslar arası şampiyonalarda derece almaları bizi mutlu ediyor. Elde edilen sonuçlar, spora yatırım yaparak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu Belediye Spor Kulübünde başarılı olan sporcularımızı bir gelenek olduğu üzere bugün ödüllendirdik. 66 sporcumuz;  53 tam, 17 yarım ve 23 çeyrek altınla ödüllendirilmiş oldular böylece çocuklarımıza bir teşvikte bulunmuş oluyoruz” dedi.

Selçuklu Belediyesi Spor Okulları ve Selçuklu Belediye Spor Kulübünün Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden biri olduğunu ifade eden Altay, “17 branşta hizmet veren Selçuklu Belediye Spor Kulübünde, sadece yaz spor okullarında 6 bin 500’ten fazla çocuğumuz Türkiye’nin en güzel tesislerinde spor imkanına kavuşuyor. 12 spor salonu, 2 yüzme havuzu, 1 tenis kortu ve 40’ın üzerinde suni çim sahasıyla Selçuklu Belediyesi, spor altyapısını tamamlamış ve spor okullarında da bir marka haline gelmiştir. Yaz spor okullarımız faaliyetlerini tamamladı, kış spor okulları için kayıt almaya başladık. Bu vesile ile tüm çocuklarımızı spor okullarımıza davet ediyorum. Çünkü spor sadece yaz aylarında boş vakitlerde ilgilenilecek bir dal değil, tüm yaşam boyunca özellikle çocuklarımızın kazanması gereken bir alışkanlık” dedi.

Başkan Altay’ın açıklamalarının ardından tekvando, güreş, bisiklet, kick-boks, wushu, judo, karate ve jimnastik branşlarında, 2015 yılı içerisinde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren 66 başarılı sporcu, 53 tam, 17 yarım ve 23 çeyrek altınla ödüllendirildi. Başarılı sporculara ödülleri meclis üyeleri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.