Selçuklu’da yaz spor okuluna yoğun ilgi

Selçuklu’da yaz spor okuluna yoğun ilgi

Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından açılan Yaz Spor Okullarında 8 branşta 500 sporcu eğitim görüyor. Profesyonel bir antrenör kadrosu tarafından yetiştirilen çocuklara malzeme desteğinin yanı sıra ücretsiz servis imkanı da sağlanıyor.

 Her yıl büyük bir ilgi ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulu farklı özellikleriyle marka oldu.
Yaz Spor Okullarında eğitim gören çocuklarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Çocuklarımızın yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için açtığımız spor okulumuz, 500 çocuğumuza hizmet veriyor. Belediyemizin modern tesislerinde ve kendi alanlarında uzman antrenörlerin eşliğinde çocuklarımız sporla tanışıyor. Farklı yaş guruplarına göre ayrılan çocuklarımız kendi yaş kategorilerine göre farklı eğitimlere tabi tutuluyor. Çocuklarımızın bedenen gelişmesi kadar ruhen gelişmelerine de önem veriyoruz. Spor okulumuza gelen öğrencilerimize, aile sevgisi, vatan sevgisi, küçük ve büyüklerle ilişkiler ile okul eğitimlerinin önemini anlatıyoruz” dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz “Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarımız bir marka haline geldi. Kayıt süresi tamamlanmadan kontenjanlarımız doluyor. Güvenli ve huzurlu bir ortamda spor eğitimi alan öğrencilerimiz ile velilerimiz de önemli özellikleriyle ön plana çıkan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarını tercih ediyor. Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Selçuklu Belediyespor Kulübü her yıl yaz döneminde açtığı Yaz Spor Okullarının yanı sıra yıl boyu açık olan Spor Okullarında da eğitimleri aksatmadan sürdürüyor. Yaz Spor Okullarında Jimnastik, Futbol, Basketbol, Karate, Kung-fu, Voleybol, Kick Boks ve Tekvando branşlarında toplam 500 sporcu eğitim görüyor. Yaz Spor Okulu 9 hafta boyunca devam edecek. Selçuklu Belediyespor Kulübü halen 15 branşta 3 bin sporcusu ile Türkiye’nin en büyük Amatör Spor Kulüpleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kulüp Sporcularının Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonluklarında çok sayıda derecesi bulunuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.