Selçukluda yaz okulu heyecanı

Selçukluda yaz okulu heyecanı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları Selçuklu Belediyesi Şehir Stadında düzenlenen törenle açıldı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulları Selçuklu Belediyesi Şehir Stadında düzenlenen törenle açıldı. Eğitim sezonunun kapanmasının ardından eğitimlere başlanan Selçuklu Belediyespor Yaz Spor Okullarının açılış törenine Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticileri, sporcu aileleri ve çok sayıda sporcu katıldı. 8 branşta 1300 sporcunun eğitim gördüğü ve profesyonel antrenör kadrosu tarafından yetiştirilen çocuklara malzeme desteğinin yanı sıra servis imkanı da sağlanıyor. Her yıl büyük bir ilgi ile karşılaşan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okulu bu özellikleriyle marka oldu.

Yaz Spor Okulları açılış töreninde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Çocuklarımızın yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi için açtığımız spor okulumuz, 1300 çocuğumuza hizmet veriyor. Belediyemizin modern tesislerinde ve kendi alanlarında uzman antrenörlerin eşliğinde çocuklarımız sporla tanışıyor. Farklı yaş guruplarına göre ayrılan çocuklarımız kendi yaş kategorilerine göre farklı eğitimlere tabi tutuluyor. Çocuklarımızın bedenen gelişmesi kadar ruhen gelişmelerine de önem veriyoruz. Spor okulumuza gelen öğrencilerimize, aile sevgisi, vatan sevgisi, küçük ve büyüklerle ilişkiler ile okul eğitimlerinin önemini anlatıyoruz. Çocuklarını bize gönderen siz değerli ailelere ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy “Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarımız bir marka haline geldi. Kayıt süresi tamamlanmadan kontenjanlarımız doluyor. Güvenli ve huzurlu bir ortamda spor eğitimi alan öğrencilerimiz ile velilerimiz de önemli özellikleriyle ön plana çıkan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yaz Spor Okullarını tercih ediyor. Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a kulübümüze sağladığı katkı nedeniyle başta olmak üzere Meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Törende birçok branşta eğitim gören sporcular tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Gösteriler programa katılanlar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Özellikle minik sporcuların performansı göz doldururken izleyicilerden büyük alkış topladı. Açılışta ayrıca Mevlana Havacılık Derneği model uçak gösterisi yaptı. Selçuklu Belediyespor Kulübü her yıl yaz döneminde açtığı Yaz Spor Okullarının yanı sıra yıl boyu açık olan Spor Okullarında da eğitimleri aksatmadan sürdürüyor. Yaz Spor Okullarında Jimnastik, Futbol, Basketbol, Karate, Wushu, Voleybol, Kick Boks ve Taekwondo branşlarında toplam 1300 sporcu eğitim görüyor. Yaz Spor Okullarında eğitimler 8 hafta boyunca devam edecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.