Selçuklu’da sadece  hentbol yüzleri güldürdü

Selçuklu’da sadece hentbol yüzleri güldürdü

Selçuklu Belediyespor geride kalan haftada hentbolda gülerken basketbol da ise sahadan yenilgilerle ayrıldı.

Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 9. haftasında kendi sahasında Beykuz Belediyesi takımını konuk etti. Ligde yenilgisiz tek takım olan Beykoz Belediyesi takımına karşı maç boyunca üstün olan mavi beyazlılar mücadeleyi 32-31 kazandı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken dakikalar ilerledikçe genç ve zinde olan mavi beyazlılar rakip ile arasındaki farkı açmayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça kaliteli bir oyuna sahne olurken takımların süre cezası almaması ve centilmence mücadele sergilemeleri oyuna büyük keyif kattı. Selçuklu Belediyesi ilk yarıyı 19-12 önde kapatarak soyunma odasına üstün giden taraf oldu.Son dakikalara 2 sayı önde gören Selçuklu Belediyesi üstünlüğünü son saniyelere taşıdı ve maçtan 32-31 galibiyetle ayrıldı. Konya'ya yenilgisiz gelen Beykoz takımı bu sonuçla hem yenilmezlik ünvanını hem de liderliği Selçuklu'ya bırakarak gitti. Selçuklu Belediyesi puanını 14'e taşıyarak ligde zirvenin yeni sahibi oldu.

SELÇUKLU POTADA YENİLGİ İLE TANIŞTI

Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi basketbol takımı ligin üçüncü haftasında İstanbul deplasmanında Beylikdüzü karşısında ilk mağlubiyetini aldı. Mavi beyazlılar ilk yarısını 35-33 geride kapattığı maçı 71-55 gibi farklı bir skorla kaybetti. Maçta  Barış 11, Ersin12, Mustafa Ünlü 6, Ferhat 11, Erhan 7, Emre 2, Onur 4, Kağan Kaya 2 sayı ile oynadı.

GELİŞİM FİNAL PERİYODUNDA TESLİM OLDU

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketol Liginde mücadele eden Selçuklu Gelişim Basketbol takımı ligin ikinci haftasında Antalya deplasmanında oynadı. Antalya'nın Yıldızları takımına konuk olan genç mavi beyazlılar rakibine 69-50 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.