Selçuklu uzatmada kaybetti

Selçuklu uzatmada kaybetti

Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi basketbol takımı ligin 9. haftasında İstanbul deplasmanında Ted takımı ile karşı karşıya geldi.

Türkiye Basketbol 2. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi basketbol takımı ligin 9. haftasında İstanbul deplasmanında Ted takımı ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 72-72 biten maçın ilk uzatma devresini 83-83 beraberlikle tamamlayan mavi beyazlılar son uzatma devresini 96-94 ile tamamlayarak maçtan yenilgi ile ayrıldı. Bayrampaşa Spor Salonunda oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk çeyreği 21-17 ilk yarı ise 44-33 ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçildi. Maçın üçüncü çeyreğinde aradaki farkı daha da azaltan Selçuklu Belediyesi skoru 59-57'ye taşıdı. Maçın son çeyreğinde son düdük çaldığında 72-72'lik eşitlik olunca maç uzadı. İlk uzatma devresinde 83-83'lük eşitlik maçın tekrar uzamasına neden oldu. İkinci uzatma devresi sona erdiğinde ise skor 96-94 ile Ted takımının lehineydi. Bu sonuçla Selçuklu Belediyesi ligdeki dördüncü yenilgisini alırken üst üste son 3 maçını kaybetmiş oldu. Mavi beyazlılar bu hafta sonu kendi sahasında Karşıyaka takımını konuk edecek.

GELİŞİM ASAT'I GEÇEMEDİ

Bölgesel ligde mücadele eden Selçuklu Gelişim Basketbol takımı ise bu hafta Antalya deplasmanında  Asat takımına konuk oldu. Rakibi karşısında iyi mücadele eden ancak sayı üretmekte etkisiz kalan mavi beyazlılar rakibine 75-84 mağlup oldu. Özellikle faul atışlarında etkisiz kalan Selçuklu Gelişim takımı kazanabileceği maçı şansız şekilde kaybetti. Mücadelenin birinci periyodu 20-11, ilk yarısı 39-31 Asat takımının üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta 63-54 Asat lehine tamamlanırken maç 84-75 sona erdi. Selçuklu Gelişim Basketbol takımı bu hafta sonu kendi sahasında Antalya'nın Yıldızları takımını konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.