Selçuklu Tokat'a bileniyor

Selçuklu Tokat'a bileniyor

Anadolu Selçukluspor'da gözler ligin 5. haftasında oynanacak olan tokatspor maçına çevrildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor ile karşı karşıya gelecek. Lige hızlı başlayan ancak kupada Pendikspor'a ardından da igde lider Kızılcahamamspor'a yenilerek moral kaybeden Anadolu Selçukluspor, zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı çift idmanla başladı. Dün sabah saatlerinde bir araya gelen yeşil-beyazlılar. Antrenman öncesi kısa bir toplantı gerçekyeştirdi. Futbolcuları ile bir araya gelen teknik adam Salih Eken, Kızılcahamam maçını masaya yatırdı ve oyuncularına yapılan hatalar konusunda uyarılarda bulundu. Temsilcimiz, akşam saatleinde gerçekleştirilen ikinci antrenmanda ise topla çalışmalar yaparak günü tamamladı.

Ligde ki ilk yenilgisini alan ve 5 puanda kalan yeşil-beyazlılar, ligin 8. sırasına geriledi. Yeşil beyazlılar Kızılcahamamspor mağlubiyetini iç sahada oynayacakları tokatspor maçında alacakları galibiyet ile unutturmak istiyor. Kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak isteyen Anadolu Selçukluspor'da önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Temsilcimiz yarın ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaparak Tokat maçının hazırlıklarına devam edecek.

Yeşil beyazlıların kaptanlarından Rıdvan önemli bir rakip ile karşı karşıya geldiklerini belirterek, “Rakibimiz bizim maça kadar 3’te 3 yapmış ligin kaliteli ekiplerinden biriydi. Nitekim liderlik koltuğunun da sahibiydi. Karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk, yediğimiz erken gol ise takımın motivasyonunu bozdu. Daha sonradan bulduğumuz pozisyonları ise değerlendiremedik. Ligin 4. Haftasındayız ve hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ancak bunu fazla sorun etmeden bir sonraki maça konsantre olmak zorundayız.” dedi. İç sahadaki Tokatspor maçında telafi için galip gelmek zorunda olduklarını belirten Rıdvan, “Yaşanan bu iş kazası ardından sahamızdaki karşılaşmada galip gelmek adına elimizden geleni yapacağız. Takımız gerçekten iyi simlerden kurulu. Her ne kadar rakiplerimiz bizleri pek ciddiye almasa da maçın saha yürekle oynandığını ilk haftalarda kanıtladık. İnşallah bu maçta da geçen haftayı unutturacak bir galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, Tokat maçının hazırlıklarına mutlak galibiyet parolası ile başladıklarını söyledi. Tek hedeflerinin Kızılcahamammaçında kaybettikleri üç puanın telafisini yapmak olduğunu ifade eden Eken; “İyi oynadığımız bir maçta 3 puanı kaybeden taraf olduk. Bunun için üzgünüz. Ligdeki çıkışımızı sürdürerek evimize dönmeyi azuladık ancak istediğimizi alamadık. Futbolda bu tür sonuçlar var ve tek hedefimiz bunun telafisini yapmak. Bu hafta sonu sahamızda Tokatspor'u konuk edeceğiz. İnşallah kaybettiğimiz üç puanın telafisini evimizde yaparız. Taraftarımızın desteği ile başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.