Selçuklu Tokat sınavında

Selçuklu Tokat sınavında

Temsilcimizin tek hedefi 3 puan almak

Geçtiğimiz hafta grubun lideri Kızılcahamam'a mağlup olarak ligdeki çıkışına ara veren Anadolu Selçukluspor, bugün zirve hesapları yapan bir başka ekip Tokatspor'u konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi 3 puan almak

TFF 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin 5. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor'u konuk ediyor. Dün 56. Bakım Merkezi Komutanlığı'nda yaptığı antrenmanlarla çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlıların Tokatspor oynayacağı maç, Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Satıd'nda saat 15.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılığını Çağlar Mehmet Uludağ ve Mert Türk yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Türker Dirlik. Karşılaşmanın orta hakemi Sarper Barış Saka, yeşil-beyazlıların ilk kez bir maçında görev yapacak. Geçtiğimiz sezonlarda Konya Şekerspor ismi ile mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor Akademi takımının bir karşılaşmasında görev yaptı. Bu maçta deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar 2-1 mağlup oldu.

Lider Kızılcahamamspor'a yenilerek moral kaybeden Anadolu Selçukluspor, mağlubiyeti iç sahada oynayacakları Tokatspor maçında alacakları galibiyetle yeniden iyi bir çıkış yakalamak istiyor. Temsilcimizde, Balıkesirspor maçında sakatlanan ve takımdan ayrı düz koşularla haftayı tamamlayan Kenan Karışık dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zorlu hafta öncesinde Anadolu Selçukluspor, 5 puanla ligin 8. sırasında yer alırken, rakibi Tokatspor ise 7 puanla ligin 4. sırasında bulunuyor. Geride kalan 4 haftanın onunda temsilcimiz iki beraberlik, bir galibiyet ve bir yenilgi alırken Tokaspor'un ise 2 galibiyeti bulunuyor. Ayrıca Tokat'ın bir beraberliği ve bir yenilgisi var. Öte yandan ligde bu hafta oynanacak maçlar şu şekilde; Ofspor-Körfez FK İnegölspor-İskenderun Ç. Şekerspor–Gaziosmanpaşa Kırklarelispor–Alanyaspor Bayrampaşa–Altay Anadolu Selçukluspor–Tokatspor Eyüpspor–Kızılcahamamspor Yeni Malatyaspor-DenizliBelediyespor.

Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, “Anadolu Selçukluspor, iddia ediyorum grubumuzun en kaliteli takımı. Ne var ki geçtiğimiz yıl Konyaspor’da oynayan futbolcularla, sonradan gelen ve devraldığımız takımdaki futbolcular arasındaki uyum sorununu aşmak zaman alıyor. Yavaş yavaş tam bir kolej takımı havasına giriyoruz. Sezon başında iddialı ve güçlü takımlar fikstür gereği karşımıza çıkıyor. Tokatspor da bunlardan birisi ama, biz kazanacak güçteyiz. Kızılcahamamspor karşısında aldığımız yenilgiyi de böylece telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı. Taraftarın da kendilerine daha çok destek olmasını isteyen Günbaş, “Biz genç arkadaşlardan oluşan kolej havasında bir takımız, Torku Konyaspor’un maçının da bu hafta cumartesi olması nedeniyle herkesi maça bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var, yanımızda olurlarsa seviniriz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.