Selçuklu tempo artırıyor

Selçuklu tempo artırıyor

Yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor, antrenman temposunu giderek artırıyor

Yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor, antrenman temposunu giderek artırıyor. Yeşil-beyazlıların genç oyuncusu Ahmet Önay, tamamıyla yeni bir ekip olduklarını söyledi.

Bu sezon ilke kez TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. 10 Ağustos’a kadar Konya’da ilk etap çalışmalarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, bu tarihten sonra Kocaeli Kartepe’de kampa girecek ve yapacağı hazırlık maçları ile sezon hazırlıklarına devam edecek. Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, kadroyu Kartepe kampına kadar tamamlamak istediklerini ve oynayacakları hazırlık maçlarında takımın son durumunu görmek istediklerini söyledi.

Günde çift idman yapan yeşil-beyazlılar, sabah erken saatlerde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Antrenmanların akşamki bölümünde ise topla yapılan çalışmalar ile birlikte futbolcuların birbirlerini tanımalarına yönelik programlar uygulanıyor. Transfer çalışmalarına da aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, alacağı bir santrafor ile transfere son noktayı koymak istiyor. Ayrıca kampta denenen futbolcular ile ilgili kararlar önümüzdeki günlerde belli olacak. Konyaspor’un Bolu kampında bulunan ve Anadolu Selçukluspor kadrosuna dahil edilmek istenen iki futbolcunun da durumları kamp sonrası netleşecek.

ÖNAY: YENİ BİR EKİP OLDUK

Anadolu Selçuklu Spor Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar da genç oyuncu Ahmet Önay yeni sezonda kendilerine güvendiklerini ifade etti. Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Ahmet Önay yeni bir ekip olduklarını ve alışma devresini yeni sezon öncesi atlatmak istediklerini belirterek, “Konya Torku Şekerspor’dan 5 – 6 kişi kadar oyuncu burada. ;Geri kalan takımın hemen hemen tamamı değişti. Elbette belli bir süre alışma dönemi olacaktır ancak bunu bir an önce atlatmanın peşindeyiz” dedi.  Ahmet bu sezon kendisini daha hazır hissettiğini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti, “Bu sezon öncelikle sahada daha çok zaman almak itiyorum. Bunun içinde ne yapmam gerekiyorsa, ne kadar çalışmam gerekiyorsa çalışacağım. Bunu yapacak güce de sahibim. İnşallah takımıma en iyi katkıyı sunacağım.”

Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Ümit Kocabaş, Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener, Bandırmaspor’un kalecisi Deniz Yıldırım ve Çanakkale Dardanelspor’un stoperi Volkan Fındıklı ile sözleşme imzaladı. 3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek. Yeşil-beyazlılar son olarak Elazı Belediyespor’dan sağ bek Fikret Topaloğlu’nu renklerine bağladı.

Anadolu Selçukluspor’un bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde Kırmızı ve Beyaz gruplarda 17’şer takım mücadele edecek. Spor Toto 2.Lig, 8 Eylül 2012'de başlayacak. Ligin ilk devresi 23 Aralık 2012 tarihinde sona erecek. Spor Toto 2.Lig'in ikinci yarısı ise 26 Ocak 2013'te başlayacak ve 12 Mayıs 2013'te tamamlanacak.  Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig'de, gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 2 takım TFF 1.Lig'e yükselecek. Sezon sonunda Spor Toto 2. Ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak. Spor Toto 2. Lig'de, çift devreli lig müsabakaları sonunda her iki grupta 16. ve 17. sıraları alan 2'şer takım olmak üzere toplam 4 takım Spor Toto 3. Lig'e düşecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.