Selçuklu Seyyahları şehitler için pedal çevirdi

Selçuklu Seyyahları şehitler için pedal çevirdi

Sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen bisiklet sevdalılarının kurduğu Selçuklu Seyyahları Derneği, faaliyetlerini sürdürüyor.

Konya’da bulunan amatör bisiklet tutkunlarını buluşturma gayretinde olan dernek önceki akşam şehitler anısına bisiklet turu gerçekleştirdi. 22 bisikletseverin katıldığı bisiklet turu, Karatay Sanayi Kavşağından başlayarak, Bosna Herkes Kavşağı-Ankara Yolu ve Otogar güzergahıyla tamamlandı.

Selçuklu Seyyahları Derneği Başkanı Gökhan Sizüçen, Konya’nın tarihi değerlerini bisiklet turlarıyla tanıtmak amacı ile kurulduklarını ifade ederek, grubun her geçen gün büyüdüğünü ve bir yıllık süre içerisinde onlarca faaliyete imza attığını kaydetti.

Türkiye’nin en çok bisikletine sahip olan Konya’da, 7’den 70’e herkese bisiklet tutkusunu aşılamak, kurallara uyan bireyler yetiştirmek ve trafikte farkındalık oluşturmak adına birçok projeler geliştirdiklerini kaydeden Sizüçen, sosyal sorumluluk faaliyetlerinde de bulunduklarını dile getirdi.

Son olarak gerçekleştirilen bisiklet turunu, hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen anne ve bebeğine adadıklarını kaydeden Sizüçen, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Gökhan Sizüçen, tüm bisiklet sevdalılarını faaliyetlere katılmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.